Kültür-Sanat:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Shakespeare için Londra'ya gidecekler!

Londra'da bulunan Globe Tiyatrosu, yeni yılda Shakespeare'in 37 eserini 37 farklı dilde sahneleyecek. Rusça, Yunanca, Korece, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce ve Farsça gibi dillerin yanı sıra Türkçe'de de Oyun Atölyesi'nin 'Antonius ile Kleopatra' oyunu izleyiciyle buluşacak. Sabah'ın haberine göre, Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor'un oynadığı oyunda; Kevork Malikyan, Mert Fırat, Emre Karayel, Gürkan Uygun ve Evrim Alasya gibi isimler rol alacak.

'CEASAR ' MERT FIRAT
Londra'da 26-27 Mayıs tarihinde sahnelenecek olan oyunun provaları önceki gün başladı. İlk gösterimi Nisan 2012'de Oyun Atölyesi'nde yapılacak olan oyunun provalarında yönetmen Kemal Aydoğan, oyunculardan 'Antonius ile Kleopatra' hakkındaki genel düşüncelerini yazmalarını istedi. Ardından oyuncuların yazdıkları, prömiyerde kendilerine geri verilmek üzere toplandı. Oyunda Haluk Bilginer 'Antonius', Zerrin Tekindor 'Kleopatra' rolünü üstlenirken, Mert Fırat 'Ceasar', Emre Karayel 'Pompeius', Gürkan Uygun 'Menas/Thidias/Dolabella', Evrim Alasya 'Octavia' rolleriyle izleyiciyle buluşacak. 'Gece Yarısı Ekspresi' filminde Türk savcı rolünü canlandıran Kevork Malikyan da oyunda 'Enobarbus' rolünü oynayacak.

TESTOSTERON'LA KEŞFEDİLDİLER
Mert Fırat ve Emre Karayel, dört yıldır Oyun Atölyesi'nin sevilen oyunu 'Testosteron'da rol alıyor. Haluk Bilginer'in, bu iki oyuncunun performansını çok beğendiği ve yaptıkları işleri çok desteklediği biliniyor. 'Antonius ve Kleopatra'nın oyuncu kadrosunda yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinin 'Memati'si Gürkan Uygun'un ise nasıl bir perfomans sergileyeceği şimdiden merak konusu olacak gibi görünüyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

'Ünlü tiyatrocu yoğun bakımda' bilmecesi
Ünlü tiyatrocu İstanbul Çağlayan’daki Florence Nightingale Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı...

Haberi Oku