Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Balkondan şezlonga

GAZETE HABERTÜRK / HT MAGAZİN / ÖZEL HABER

İki yıl önce Şahan Gökbakar’la balkonda sarmaş dolaş görüntülenen Berrak Tüzünataç, bu kez Çeşme’de genç kızların sevgilisi oyuncu Çağatay Ulusoy’la gece yarısı şezlongda HT MAGAZİN objektifine yakalandı

 Galeri için tıklayınız...

MEHTABA KARŞI AYNI ŞEZLONGDA
Balkon vakasından sonra şimdi de şezlong vakası... İki yıl önce Şahan Gökbakar ile balkonda çekilen fotoğraflarıyla gündeme gelen Berrak Tüzünataç, ‘Adını Feriha Koydum’ dizisiyle genç kızların kalbini çalan Çağatay Ulusoy’la görüntülendi. Uzun süredir ismi Nejat İşler’le anılan Tüzünataç ile Çağatay Ulusoy, Çeşme Aya Yorgi Koyu’ndaki Marrakech’te yakalandı. Oyuncu arkadaşlarıyla eğlenmek için mekâna giden Çağatay Ulusoy ve Berrak Tüzünataç, geceyarısı aynı şezlongda görüntülendi. HT Magazin objektifine yakalandığını fark eden Berrak Tüzünataç, Ulusoy’un kucağına saklanıp yüzünü saçlarıyla örtmeye çalışırken, Ulusoy da öfkeden adeta çıldırdı.

HER YAZ BAŞKA BİR OLAYI VAR
Olayın ardından oyuncu arkadaşı Kaan Urgancıoğlu’nun otomobiline binen Tüzünataç hızla uzaklaştı. Mekânda gece boyu sarmaş dolaş görüntüler sergileyen Ulusoy ve Tüzünataç, eğlenmek için gelenlerden de tepki aldı. Tüzünataç iki yıl önce Şahan Gökbakar ile balkonda öpüşürken görüntülenmiş, ardından söz konusu balkon fotoğraflarının kullanılmaması için yasak koydurmuştu. Tüzünataç’ın adı, geçen yaz da oyuncu Mert Fırat ile anılmış ve çıkan dedikodular üzerine sevgilisi Nejat İşler apar topar ikilinin bulunduğu Kaş’a gitmişti. Ancak çift, bu dedikoduya rağmen ilişkilerine devam etmişti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku