31 NUMARALI REKLAM ALANI
Koltuğunda olması mutlu ediyor

Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'ndaki tesislerde kampa giren sarı-lacivertli ekipte, basın toplantısı düzenleyen Baroni, geçen senenin kendileri için çok sıkıntılı geçtiğini belirterek, sene içerisinde herkese karşı mücadele etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Olumsuzluklara rağmen yine de şampiyonluğu hedeflediklerini ifade eden Baroni, ''Bu hedeflerimizden birisini kazandık, birinde de final oynadık. Sonuç olarak iki hedefimizde de yine finalde olan takım Fenerbahçe'ydi. Her şeye rağmen bizim için başarılı bir sezon geçti'' diye konuştu.

''Bu sezon Aziz Başkanımız bizimle birlikte'' diyen Baroni, ''Aziz Başkan''ın maçlar sırasında koltuğunda oturuyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Baroni, ''Başkanımızın dışarıya çıkmasıyla bu sezona huzurlu bir şekilde başlıyoruz. Umuyorum ki bütün camiamızla birlikte bu sezon katıldığımız bütün turnuvalarda istediğimiz bütün başarıları elde ederiz'' ifadelerini kullandı.

''Yeni transferler forma yarışını hızlandıracak''

Bu sezonun iyi geçmesini umduklarını kaydeden Baroni, ''Sert idmanlarla yeni sezon hazırlıklarına başladık. Hedefimiz öncelikle kendimizi iyi bir şekilde hazırlayıp Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Aynı zamanda ligdeki tüm kupalara talibiz. Bu yüzden de kendimizi iyi bir duruma getirmemiz gerekiyor. Bunun da başlangıcını burada yaptık'' dedi.

Takıma yeni oyuncuların katıldığına vurgu yapan Baroni, yeni transferlere ilişkin şunları söyledi:

''Mehmet Topal kaliteli bir oyuncu. Zaten çok kısa bir sürede hem Türkiye de hem de İspanya'da kalitesini kanıtladı. Umuyorum ki beraberce takımımızın başarılarında rol oynayacağız. Yeni transferlerle birlikte oyuncu seçeneklerinin çoğalması, hocamızı ve takımımızı rahatlatacaktır. Bu yüzden forma yarışı mutlaka olacaktır. Sonucunda karlı çıkan Fenerbahçe olacaktır. Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etmek için güçlü oyuncularınızın olması gerekiyor. Şu ana kadar yapılan transferlerle bu mücadeleyi kaldırabilecek üst seviyede oyunculara sahip olduğumuzu görüyoruz.''

Bu arada, yeni transfer Egemen Korkmaz'ın bu akşam saat 18.00'de yapılacak antrenmana katılacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku