31 NUMARALI REKLAM ALANI
Aziz Yıldırım evine gitti

''Futbolda Şike'' davasında tahliyesine karar verilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, işlemlerinin ardından Metris Cezaevi'nden salıverildi. Yıldırım, Kanlıca'daki evine gitti. Fenerbahçeli taraftarlar, yol boyunca başkanlarına eşlik etti. Aziz Yıldırım'ı evinin önünde de taraftarlar karşıladı.

İLK ZİYARETÇİSİ RIDVAN DİLMEN OLDU
Tahliye edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım evine ulaştı. Yıldırım'ın, evine giderken Galatasaray'ın stadı TT Arena'nın yakınından geçmesi ilginç bir görüntü oluşturdu! Metris Cezaevi'nden çıktıktan sonra Kanlıca'daki evine giden Aziz Yıldırım'ın aracı saat 16.45 gibi evine giriş yaptı. Araç evin bahçesine girdikten sonra korumalar demir kapıyı kapattı. Dışarıda az sayıda taraftar sloganlarla Aziz Yıldırım'a desteğini sürdürdü. Aziz Yıldırım'ı ziyarete gelen ilk isim Rıdvan Dilmen oldu. Spor yorumcusu Dilmen, Aziz Yıldırım'ın evine giderek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 Evine böyle gitti...

 Video için tıklayınız...

 Galeri için tıklayınız...

Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ''Futbolda şike'' davası kapsamında yargılanan, ''örgüt kurmak'', ''şike yapmak ve teşvik primi vermek'' suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve ''tutuklulukta geçen süreleri gözetilerek'' tahliye edilen Yıldırım, işlemlerin yapılması için İstanbul Adalet Sarayı'ndan Metris Cezaevi'ne getirildi.

Yıldırım, Metris Cezaevi'nde yaklaşık 2 saat süren işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Cezaevi önünde bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar, 358 gün sonra cezaevinden çıkan başkanlarını coşkulu bir şekilde karşıladı.

YILDIRIM'A DOKUNMAK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR
Aziz Yıldırım, cezaevinden aracın tepe penceresinden dışarı çıkarak, taraftarları selamladı. Taraftarlar, bu sırada meşaleler yakıp, Aziz Yıldırım'a dokunmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Fenerbahçeliler, tezahüratlarla başkanlarını desteklerken, Aziz Yıldırım da el sallayarak taraftarlara karşılık verdi. Yıldırım, ayrıca kendisine verilen atkı, forma ve Türk Bayrağı'nı boynuna doladı.

İZDİHAM NEDENİYLE CEZAEVİNDEN YARIM SAATTE ÇIKABİLDİ
Başkan Yıldırım'ın tahliyesi sırasında Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, eski yönetici Ali Koç da Metris Cezaevi'nde hazır bulundu. Yoğun ilgiden dolayı Yıldırım'ı taşıyan araç cezaevinden ayrılmakta zorluk çekerken, Aziz Yıldırım yaklaşık yarım saatte cezaevi önünden ayrılabildi. Bu arada Aziz Yıldırım'ın ardından Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu da cezaevinden salıverildi.

TRABZONSPOR ATKISI YAKTILAR!
Aziz Yıldırım'ın salıverilmesi öncesinde Metris Cezaevi önünde gergin anlar yaşandı. Kalabalığın içinden bir taraftarın attığı maytap, cezaevi önündeki bir polis memurunun yüzüne geldi. Emniyet mensubu, yüzünden hafif şekilde yaralanırken, tedavisi için cezaevine götürüldü. Bu arada taraftarlar, cezaevinin önündeki yoldan geçen sivil araçta bulunan Trabzonspor atkısı nedeniyle bir kez daha gerginlik yaşadı. Sarı-lacivertliler, bu aracı tekmelerken, içinde bulunan atkıyı alarak yaktı.

 Metris'te coşkulu karşılama...

 Taraftar Metris'e akın etti...

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku