Kültür-Sanat:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
'Eğer oyuncu olmasaydım'

36n yaşındaki ünlü oyuncu Angelina Jolie, aslında cenaze levazımatçısı olmak istediğini açıkladı. 36 yaşındaki oyuncu, CBS televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bunun kulağa oldukça tuhaf, eksantrik ve karanlık geldiğini biliyorum, ama dedemi kaybetmiştim ve defin işlemlerinin akışı beni çok kızdırmıştı" diye konuştu.

 Angelina Jolie fotoğrafları için tıklayınız...

O dönemde ölüm ve yakınların bu duruma alışması konusunda epey kafa yorduğunu belirten Jolie, "Eğer oyunculuk olmasaydı gitmek istediğim yol buydu" dedi.

KAMERASINI BU KEZ AFGANİSTAN'A ÇEVİRDİ
İlk yönetmenlik denemesinde Bosna Savaşı’nı anlatan Angelina Jolie, yeni filmi için de kolları sıvadı. Bosna Savaşı'nı romantik bir drama olarak ele alan 'In the Land of Blood and Honey'nin vizyona girmesine sayılı gün kala, insani yardım kuruluşlarındaki aktif rolüyle öne çıkan Jolie, daha önce Afgan mülteciler için Birleşmiş Milletler'le birlikte yürüttüğü ortak çalışmaları bir sinema filmiyle taçlandırmak üzere. Savaştan sonra 2008 yılında tekrar bu ülkeyi ziyaret eden güzel oyuncu, yeni kurulan ülkenin sorunlarıyla da ilgilenmişti.

Henüz resmi olarak doğrulanmasa da, kulislerde bir dedikodu olarak yayılan haberde yeni proje, Jolie'nin o dönem bizzat tanık olduğu olaylar ve savaşı yaşamış insanların gerçek hikâyelerinden uyarlanacak.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

'Ünlü tiyatrocu yoğun bakımda' bilmecesi
Ünlü tiyatrocu İstanbul Çağlayan’daki Florence Nightingale Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı...

Haberi Oku