Sevgili Tavşançalı bu yazı bir ahmağın ve aynı zamanda bir iftiracının (Ulubey mahlazlı yazar) anatomisini çıkarmak için yazıldı ve o ahmak iftiracı yazdıkça bizde hak ve adaletin terazisine halel getirmemek ve haksızlık karşısında susan şeytanlardan olmamak için yazmaya devam edeceğiz.

Ey ahmak yine başlamışsın malum Tavşancalı sitesinde kafa çıkarmaya. Bir zamanlar senin kadar ahmak bir Barlas vardı, şimdi nerdedir bilmiyorum ama ona ne kadar benziyorsun yazı stilin ve ahmak iftiracılığınla.

Bu sefer işin dozunu daha da artırıp önüne gelene iftira atıyorsun ve atmaya devam edeceksin galiba. Anlaşılan ne utanman ne de sıkılman var. Küçüksün ama gördüğün gibi mide bulandırıyorsun yine de. Düş Tavşançalı’nın yakasından ve git kendine başka bataklıklar bul.

Gözünle görmediğin halde iftira etmekten geri kalmayacaksın anlaşılan. Allah’tan korkmaz ve peygamberden utanmazsın zaten ama edep yahu!

Malum sitedekiler sana izin verdikçe yazmaya devam edeceksin biliyorum. Mahkemelerce, akil adamlarca ispatlanmamış konularınla milletin saf ve temiz dimaklarına arsızca saldırılarına devam edeceksin o aşikar.

Site yöneticilerine: Kurtarın lütfen Tavsançalı’yı bu ahmaktan ve çapsız, bilgisiz ve hissiyatsız yazı ve iftiralarından. Her yaştan insanın, çoluk çocuğun okuduğu sayfalarınızı bu iftiralara alet etmeyin lütfen. Bu gemi battığında gemiyi ilk Ulubey’ler terkeder unutmayın. O temiz çocukların o tertemiz yüreklerine boşaltmayın böyle pislikleri.

Site yazarlarına: Böyle adam olmamış bir adamla aynı yerde yazmamak elinizde. Bari siz destek verin ki yöneticilerde gereğini yapsınlar.

Ey ahmak! O kuytu, karanlık ve iftiracı kalenden seni çıkarmak boynumuzun borcudur.

İnsanlığın onurunu kurtarmak için senden daha az cesaretsiz olduğumuzu sanma.

Galiptir bu yolda mağlup şiarımızdır.

Amacımız ise surda bir gedik açmak mukaddes mi mukaddes, sonrası mı ne yandan esersen es ey kahpe rüzgar...

 

Brusk Baran

Email: [email protected]

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
[email protected] 13 yıl önce

Merhaba Brusk ,ulubey denen sahisi kovmuslar..Sayende yonetciler sifreleri elinde almislar ***

*****

Sevgili Brusk umarim guzel ve tebrik mesaji yayinlarsin


Misafir Avatar
Dedikodu 13 yıl önce

Ulubeyin son yazdigi küfürlü yaziya asagidaki yorumu yaptim ama yayinlamaz.. Lutfen siz yayinlayin. ************ yi ziyaret etmiyecegim. kiniyorum. Ulubey denilen A.A ter edene kadar. Slmlar.

Ulubey!
Sen namus bekcisimisin? Insanlarin ailesi, karisi seni niye ilgilendiriyor? Her kes kendi ailesine baksin ama halk sana konsolosluktan sana namus vekaletnamesi verdiyse o baska. Kim oldugunu biliyorum desifre ederim ama sen yayinlamazsin. Bu yaziyi okuyacak editör mert ve erkekse, namusluysa yazimi yayinlar. Gittikce batiyor ve senin yuzunden kimse siteyi ziyaret etmiyor. **********sana nasil izin veriyor anlamadim. **********en aciklama bekliyorum.. Yukaridaki yazilarini gözden gecir ve temiz kelimeler kulan. Millet ahlak dersi verirken kendin niye kufurlu yaziyorsun. Bu kadar kötü olmak icin niye emek harciyorsun. Yazma ve sus deger kazanirsin.

Editlenmistir ***

Misafir Avatar
Evrensel 13 yıl önce

Olsa olsa A** A***ir.

Not : Editor tarafindan yazdiginiz isim gizlenmistir.

Misafir Avatar
mehmet ali 13 yıl önce

**************************************************************************************************************************************tavsancali da yasiyorsun,sene lerdir gecimini o kasabada yabiyorsun,ustelik gel o köyun degerlerine nahmusuna göz koy.ve ondan sonra horoz gibi tavsancalinin ordasin da dolas,senin dilini keserler,bir yerine tikarlar.senin de ulu bey,insan larin degerlerine dil uzatma,benden sana bir tafsiye,camdan bir evin varsa,baskasinin camina tas atma,pasina yikarlar.

Editor Not ; yazinin bir bolumu editor tarafindan editlenmistir umarim anlayisla karsilarsiniz....

Misafir Avatar
mehmet ali 13 yıl önce

daha önce de isvec teki,yasiyan larin hakin da bir yazi yasmisti.kendisine cevap verdim ama yayin lamadi,lutfen bunu her kes bilsin ki,siz bu adamin önunu kesmez seniz yarin da sizin hakkinizda yazar,önce bir kendisini bir yazsin kim dir gecmisin de ne vardir onu bir arastirsin.her kes kendisin den sorumludur,baskasini arastirmak,o ***** mi dusmus,ben sana daha ne diyeyim.*****

Misafir Avatar
mehmet ali 13 yıl önce

öncelik le bana bu yaziyi yazma firsati verdiginiz icin size ne kadar tesekur etsem azdir sözu edilen bayani ne tanirim ne de gördum.kocasini tanirim,hele bu yaziyi yazan **** hic tani mam,biri kalkip ta benim annemin,kizimin, kardesimin,yakin larimin hakinda böyle bir yazi yazacak,ona öyle bir sey yabarim ki,sözdeki bilmiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis,eger yaptiysa ki, o kayserilinin o kadina,ne yaptiysa ondan,daha beterini ben ona yabarim.iste tam o zaman akli basina gelir,el alemin nahmusu serefi senden mi soruluyor ullan *** kimsin sen kendini bilmez,daha fazlasini sana yazarim ama.bu yazim yayinlanmaz diye yazmiyorum,lutfen bu adamin sayfasin girmeyin,yazilarini okumayin,siz bu yilani buyuturseniz yilan yarinda cikar sizi isirir.yada?lutfen bu yazimi yayinlayin