Yazarlar:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bağış: Koalisyonda bizden hizmet yok

Devlet Bakanı ve Bağış, Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneğini (MASİAD) ziyaretinde, yıllarca bu ülkede insanların birbirini değiştirebileceklerini düşündüklerini belirterek, ''Bin yıllarca bu topraklarda karşılıklı baskı olmuş ama şu bin yılın sonunda ne Aleviler Sünnileri Alevileştirebilmiş, ne Müslümanlar Müslüman olmayanları Müslümanlaştırabilmiş. Ne sağcılar solcuları sağcılaştırabilmiş. Ne Fenerbahçeliler Galatasaraylıları Fenerbahçeli yapabilmiş. Her birimizin ayrı ayrı özellikleri, ayrı ayrı renkleri, ayrı ayrı tercihleri olabilir ama hepimizi birleştiren ortak paydalarımız var; vatan sevgisi, Türkiye'nin kalkınması, gerçekten güçlü kuvvetli bir ülke olması. Bundan hepimiz kazanıyoruz, bundan kaybeden kimse yok'' diye konuştu.

Bağış, ortak paydalarda önemli olanın, birlikte çalışabilmek, ortaya bir hedef koyup o hedefi yakalayabilmek olduğunu söyledi.

''Eğer bu ülkede bir koalisyon olursa, içinde biz bile olsak fazla hizmet veremeyiz'' diyen Bağış, bu ülkede istikrar olursa, milli irade iktidara gelirse, iktidarda muktedir olursa o zaman çok şey yapacaklarını dile getirdi.

Bir ülkede demokrasi topal olursa ekonominin felç olacağını ifade eden Bağış, ''Kendi vatandaşına demokrasiyi yaşatmayan bir ülkenin ne ekonomik olarak, ne kültürel olarak, ne sosyal olarak kalkınmasının yolu yoktur ama demokrasi eğer özgürlükçü olursa, önü açık olursa o ülkenin ekonomisi uçar'' diye konuştu.

Nerede baskıcı bir rejim varsa orada mutlaka bir rahatsızlık olacağını dile getiren Bağış, ''Bütün demokrasilerin, istisnasız insan haklarını önemsemiş ülkelerin müreffeh olması, zengin olması da bir tesadüf değildir'' dedi.

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

KADINLAR İKİNCİ SINIF VARLIKLAR DEĞİLDİR
KADINLAR İKİNCİ SINIF VARLIKLAR DEĞİLDİR

Haberi Oku