Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
İzmir'de deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkezi üssünü İzmir Körfesi olarak saptadığı deprem bugün saat 17.48'de meydana geldi.

Yerin 12.2 kilometre altında meydana gelen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre deprem hasara neden olmadı.

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"
İzmir Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Başkanı Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İzmir'deki depreme ilişkin ''Olumsuz bir durum tespiti veya bildirimi yok'' dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssü İzmir Körfezi olan 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından İzmir merkez ve ilçelerdeki durumla ilgili görüşmeler yaptıklarını, kendilerine iletilen herhangi bir problemin olmadığını söyledi.

İlçelerle görüşmelere devam ettiklerini kaydeden Aydın, ''Olumsuz bir durum tespiti veya bildirimi yok. İlk tespitlere göre can ve mal kaybı yok'' dedi.

İKİ DEPREM DAHA
Öte yandan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından merkez üssü yine İzmir Körfezi olan 3.2 ve 3.3'lük iki deprem daha kaydedildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku