Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Üstgeçitte trafik durdu

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park arasında Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan basketbol maçı nedeniyle salon çevresinde trafik altüst olurken, çevre üstgeçitlerinde de vatandaşlar yoğunluktan dolayı ezilme tehlikesi geçirdi. Metrobüs ve metro ile maça akın eden seyircilerden dolayı Şirinevler üstgeçitinde adeta trafik durdu.

Gökhan ARTAN / AHT

Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda cuma akşamı oynanan derbi maçında Galatasaray Medical Park'ı 80-79 mağlup eden Fenerbahçe Ülker'in 15 bine yakın seyircisi salonu doldururken, sarı lacivertli seyirciler saatler önce özellikle Anadolu Yakası'ndan araçları ile maç için yollara düştü. Ataköy çevresinde trafik, yılbaşı alışverişi ve işten çıkan vatandaşların yollara dökülmesininde eklenmesiyle felç olurken, metrobüs ve metro ile maça gelenler de duraklarda yoğunluğa yol açtı.

Özellikle salona yakın olan metrobüs ve metro duraklarının yer aldığı Şirinevler üstgeçitinde seyircilerin yarattığı yoğunluktan dolayı birçok vatandaş ezilme tehlikesi geçirdi. Büyük izdihamın yaşandığı üstgeçitte vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken bazı vatandaşlarda cep telefonları ile yoğunluğun fotoğrafını çekmeye çalıştı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku