Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kulu ve Cevresinde yoğun tipi etkili oldu.

İlçede iki gündür etkili olan kar yağışının yoğun tipiye dönüşmesinden dolayı ilçeye bağlı Karacadağ, Kozanlı, Kırkpınar beldeleri ile Dipdede, Yaraşlı, Arşıncı, Boğazören, Ağılbaşı, Burunağıl, Hisar, Canımana, Karacadere, Tavlıören, Altılar köyleri ile dün sabah saatleri itibaren irtibatlar kesildi. Buralara ulaşmak için İl Özel İdaresine, Kulu Belediyesi ve Karacadağ Belediyesine ait iş makinaları yoğun çaba sarf etmekteler. 

Yol açma çalışmaları esnasında iş makineleri karlara saplanarak diğer iş makinelerinden yardım alarak görevlerine devam ettiler. Kırkpınar beldesinde vefat eden bir cenazeyi Kulu Merkezinden Kırkpınar beldesine getirerek buraya defneden cenaze sahiplerine ait yaklaşık 20 araç dönüş yolunda Arşıncı köyü yakınlarında yolda mahsur kaldılar. Kırkpınar belediye başkanı Mehmet Altun beldemizde dün öğlen namazından sonra defnedilen cenazenin ardından Kulu'ya hareket eden cenaze sahipleri yolda mahsur kaldıklarını bunları kurtarmak için beldemize ait iş makineları ile kurtarma çalışmalarımız yoğun hava muhalefetinden dolayı etkili olamayınca cenaze sahiplerinin araçlarını yolda bırakarak en yakın yerleşim yeri olan Arşıncı köyüne yerleştirilerek sabahladılar dedi.

Yoğun tipi ve kar yağışından dolayı ilçeye bağlı Karacadağ beldesinde beldeye ait iş makineleri karlara saplanırken saplandıkları yerden çıkartmak için büyük çaba sarf edildi.

Yine Karacadağ beldesinde diyaliz hastası olan Bayram Günay'ı evinden almaya giden ambulans yolların kapalı olmasından dolayı hastayı almak için yolların açılmasını bekleyerek yolların açılmasından dolayı hastayı alarak Kulu'ya getirdiler.

Akşam saatlerinde ilçeye bağlı Tavşançalı beldesi yakınlarında bir yolcu otobüsünün kara saplanması sonucu yolda mahsur kalan yolcular minibüslerle Kulu Makasında bulunan tesislere getirildiler.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku