Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
İşkenceyle öldürüp yol kenarına attılar

SERİK-AHT

Antalya'nın Serik ilçesinde dövüldükten sonra boğazı ve vücudunun çeşitli yerleri bıçakla kesilerek öldürülen Faruk Çelik'in cesedi çıplak halde yol kenarında atıldı. Olayın zanlısı olduğu gerekçesiyle Kaş ilçesinde iki kişi gözaltına alındı.

Korkunç olay şöyle gelişti: Serik'e bağlı turizm beldesi Belek'te saat 09.00 sıralarında yol kenarında çıplak bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin, beldede çatı ustası olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Faruk Çelik'e (37) ait olduğu belirlendi. Çelik'in boğazının kesildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda bıçak yarası bulunduğu saptandı.

KİRALADIĞI OTOMOBİL KAŞ'TA BULUNDU

Harekete geçen jandarma, Çelik'in Belek'teki bir apartman dairesinde öldürüldüğünü ve daha sonra otomobile konulup yol kenarına atıldığını belirledi. Çelik'in, bir hafta önce otomobil kiraladığını da belirleyen jandarma, GPS sinyallerinden bu aracın Kaş'ta olduğunu saptadı. Otomobilde yapılan incelemede de kan izleri bulundu. Cinayetin faili oldukları gerekçesiyle A.K. ve S.T. Kaş'ta gözaltına alındı. İkilinin, Çelik ile Belek'teki evde gece alkol aldığı, daha sonra aralarında çıkan tartışma sonucunda Çelik'i önce dövdükleri, ardından da bıçaklayarak boğazını kestikleri ve cesedi otomobile koyup yol kenarına attıktan sonra Kaş'a kaçtıkları ileri sürüldü.

İki zanlının sorgusu ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku