Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Şiddetli rüzgar esir aldı!

Turizmin göz bebeği olan Bodrum fırtınaya yenik düştü. Sabah erken saatlerde başlayan fırtına etkisini arttırarak hayatı olumsuz yönde etkiledi. Saatte 90 km hıza ulaşan fırtına nedeniyle elektrikler kesildi, tekneler battı ve bazı iş yerleri ise fırtına nedeniyle hasar gördü.

 Elektrik telleri böyle koptu...

Bodrum Ortakent sahil yolunda ise elektrik tellerinin kopması vatandaşları korkuttu. Elektrik tellerinin yol ortasına savrulması çevreye tehlike saçtı. Olası bir facia yetkililerin erken müdahalesiyle önlendi.

SAHİLLER DALGALARLA BOĞUŞTU

Şiddetli fırtına nedeniyle Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Bitez ve hemen hemen ilçedeki bütün sahiller metrelerce büyük dalgaların altında kaldı. Sahil kenarında bulunan bazı iş yerleri ise bir ay önce yaşanan lodos faciasının ardından önlemlerini artırdı. Birçok iş yeri fırtınaya ve dev dalgalara karşı önlemlerini sabah saatlerinde almaya başladı. Gün boyu belediyeden yapılan anonslarla vatandaşlar fırtınaya karşı uyarıldı.

TEKNELER KARAYA OTURDU

Dev dalgaların etkisi ile Bitez'de bir tekne karaya oturdu. Gümbet sahilinde ise bir tekne su alarak battı. Bağla bölgesinde bulunan bir kayık ise dalgaların gücüne dayanamayarak parçalandı. Bazı ağaçlar yerinden sökülürken, İlçede bulunan aydınlatma direkleri ise fırtınaya dayanamayarak yıkıldı. Bir elektrik panosu ise ikiye bölünerek tehlike saçtı. Şiddetli yağışla devam eden fırtına hayatı felç etmeye devam ediyor.
Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre şiddetli fırtına ve yağışın Salı günü öğle saatlerinde son bulacağı ve hava sıcaklıklarında artış olacağı belirtildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku