Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Gönül öğretmenin tuhaf ölümü!

Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

Bursa'da bunalıma giren 50 yaşındaki öğretmen Gönül Gürakar, ağzına soktuğu mutfak tüpünün hortumundan gaz soluyarak intihar etti. Gürakar'ın, olay öncesinde "Tüple intihar ediyorum, şartelleri kapattım, sakın elektriği açmayın içeride gaz olabilir" diye uyarı notu yazdığı belirlendi.

Olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı Kükürtlü Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kadın arkadaşıyla birlikte yaklaşık 10 yıldır aynı evi paylaşan Turizm ve Otelcilik Meslek Okulu'nda görevli öğretmen Gönül Gürakar (50), bunalıma girdi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Gürakar, Kükürtlü Caddesi'ndeki dairenin giriş kapısına "Şartelleri kapattım. İçeride gaz olabilir. Tüple intihar ediyorum. Işıkları açmayın, ölümümden kimse sorumlu değildir" notunu sıkıştırdı. Gürakar, daha sonra banyoya geçerek mutfak tüpünün hortumunu ağzına alıp gaz soluyarak canına kıydı. Apartman sakinlerinin notu görüp haber verdiği Gürakar'ın ev arkadaşı, kadını telefonla aradı. Cevap alamayınca telaşa kapılan kadın, durumu Gönül Gürakar'ın ağabeyine haber verdi. Ağabeyi ve ev arkadaşı eve geldiğinde kapının önündeki intihar notunu okudu. Cep telefonunun ışığıyla aydınlatarak girdikleri banyoda ise Gönül Gürakar'ın cansız bedeniyle karşılaştılar. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin öldüğünü belirlediği Gürakar'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Gönül öğretmenin ölüm haberini alan öğrencileri Facebook'taki sayfasına "Nur içinde yat hocam mekanın cennet olsun", "Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Gönül hocam", "Ailelerinden uzak yaşayan yatılı öğrencilerine bir anne gibi yaklaşırdın. Bizler de seni bir anne gibi karşılardık. İnsanın inanası gelmiyor. Mekanın cennet olsun, bize yaptıkların için binlerce kez teşekkür ediyorum. Dualarımız seninle" şeklinde mesajlar yazdı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku