Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Genç kadının şok edici ölümü!

BURSA (AHT)

Bursa'da akrabasıyla evli olan 21 yaşındaki genç kadın, kanepede oturur halde, yanında da kemerle ölü bulundu. Genç kadının kocası şüpheli olarak gözaltına alındı, ama Adli Tıp uzmanları "İntihar olasılığı yüksek" deyip 'şüpheli ölüm' raporu verince, koca serbest bırakıldı. Genç kadının ölümündeki esrarın 'ileri otopsi' raporuyla ortaya çıkacağı bildirildi.

Olay, geçtiğimiz hafta Bursa'nın Koğukçınar Mahallesi'nde yaşandı. İlk eşi ölen ve akrabası olan bir çocuklu 31 yaşındaki Mahmut Çiftçi ile yaklaşık bir yıl önce dünya evine giren 21 yaşındaki Emine Çiftçi, yılbaşı günü evinde ölü bulundu. Ancak kocası tarafından bulunan genç kadının cesedi kanepeye oturmuş haldeydi ve yanında da bir kemer vardı. Bu ölüm akla ilk olarak cinayet ihtimalini getirirken, koca gözaltına alındı.

İfadesi alınan koca ve pedagog eşliğinde konuşulan 5 yaşındaki oğlu, Emine Çiftçi'nin öldüğü sırada birlikte markette alışverişte olduklarını, eve geldiklerinde de korkunç manzarayla karşılaştıklarını anlattılar. Adli Tıp uzmanları da olayın intihar olma ihtimali bulunduğunu belirtip, şüpheli ölüm raporu verince, koca Mahmut Çiftçi, serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri soruşturmanın devam ettiğini, Şanlıurfa'da toprağa verilen genç kadının kesin ölüm nedeninin ileri otopsi raporuyla belli olacağını, ancak benzer şekilde intihar ve ölüm olaylarının yaşanabildiğini, boğazını bir şekilde sıkan insanların kısa sürede bilinç kaybı yaşamasıyla ölümün gerçekleştiğine dikkat çektiler.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku