Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Cep telefonundaki 'Anacığım' hırsızı yakalattı

Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

Adana'da 3 hırsızdan biri girdikleri evde düşürdüğü cep telefonundaki rehberde 'Anacığım' yazılı numaranın polis tarafından aranması üzerine karşıdaki kadının "Oğlumun telefonu" demesi üzerine yakalandı.

Çukurova İlçesi'ndeki 100. Yıl Mahallesi'nde 3 eve giren 19 yaşındaki Engin S., 23 yaşındaki Adil G. ve ağabeyi 28 yaşındaki Mehmet G. evlerdeki değerli eşyalar ile cep telefonlarını çalıp kaçtı. Bu sırada hırsızlardan Engin S. kaçarken kendi cep telefonunu hırsızlık yaptığı evde düşürdü. Evi soyulan kişinin şikayeti üzerine evde inceleme yapan polis memurları, ev sahiplerine ait olmayan bir cep telefonu buldu.

Telefonu inceleyen polisler, rehberdeki 'Anacığım' yazılı numarayı çevirdi. Polis memuru, kendisini polis olarak tanıtmadan önce telefonu açan kadına, "Bu telefonu bulduk. Rehberde sizin numaranız vardı. Kime ait olduğunu biliyor musunuz?" diye sordu.

'OĞLUM ENGİN'İN TELEFONU'

Kadın da, "Oğlum Engin'in telefonu" diye cevap verdi. Polis memurları kendilerini tanıtıp ismi açıklanmayan kadının evine gitti. Bir süre sonra eve gelen Engin S. gözaltına alındı. Engin'in verdiği bilgi üzerine diğer iki hırsız zanlısı kardeşler de yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlardan Engin S.'nin polisteki sorgusunda, "Düşürdüğüm telefon yüzünden yakalandık. Telefonu hala nasıl düşürdüğümü hatırlamıyorum. Ben bu hatayı nasıl yaptım?" dediği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku