Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Akvaryum'da nikah!

Her ikisi de dalgıç olan nişanlı çift, içinde 5 bin deniz canlısının yaşadığı İstanbul Akvaryum'da kıyılan temsili nikahla dünya evine girdi.

İstanbul Akvaryum'da 2011 yılında çalışırken tanışan Birkan Erdem (31) ile Aysel Kerimoğlu'nun, İstanbul Akvaryum'un 4 bin metreküp kapasiteli ana tankında kıyılan nikah töreni için akvaryumun zeminine dalgıçlar tarafından nikah masası indirildi. Daha sonra genç çiftin şahidi olan dalgıç arkadaşları Aylin Yarmaz ve Övünç Engin yüzerek nikah masasının yanına geldi.

 İşte o nikahtan görüntüler....

Şahitlerin yerini almasının ardından, beyaz bir smokin giyen damat Birkan Erdem ve beyaz elbise giyen, başına duvak takan gelin Aysel Kerimoğlu yüzerek, masadaki yerlerini aldı. Kırmızı cübbesiyle ''temsili nikah memuru''nu canlandıran dalgıç Cem Başaran'ın gelmesiyle nikah töreni başladı.

Esprili bir dille yazılan kartları, akvaryumun dışındaki izleyicilere gösteren nikah memurunun sorularına yine esprili bir şekilde yanıt veren genç çift, ilginç bir törenle dünya evine girdi.

Nikahın ardından temsili nikah memuru Cem Başaran, üzerinde ''İstanbul Akvaryum Evlilik Cüzdanı'' yazan ve genç çiftin resimlerinin bulunduğu evlilik cüzdanını geline verdi. Gelin Aysel Kerimoğlu nikah cüzdanını aldıktan sonra damat Birkan Erdem'in ayağına paletiyle bastı.

Birkan Erdem de cebinden çıkardığı istiridye kabuğu içindeki nikah yüzüğünü eşi Aysel Kerimoğlu'na taktı. Aysel Kerimoğlu, bekar kız arkadaşlarının isimlerinin bulunduğu paletinin altındaki yazıyı izleyicilere gösterdi.

Nikah töreni gelin, damat, şahitler ve nikah memurunun akvaryum içindeki halay ve danslarıyla sona erdi.

Akvaryumun dışına çıktıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Birkan Erdem, tanıştıkları yerde evlenmenin büyük bir mutluluk olduğunu ve unutulmaz bir nikah yaşadıklarını ifade etti.

Erdem, resmi nikahı gelecek hafta pazar günü Ankara'da yapacaklarını söyledi.

Gelin Aysel Kerimoğlu da sürekli suyun altında olduklarını ancak söz konusu nikah olunca dün gece uyuyamadığını dile getirdi. Nikah için bütün detayları düşünmeye çalıştıklarını ifade eden Kerimoğlu, bu temsili nikah için bir kaç kez prova da yaptıklarını söyledi.

İlgiyle izlenen genç çiftin nikah törenine aileleri, yakınları ve arkadaşları katıldı.


AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku