Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Aşk üçgeni cinayeti

KADIKÖY’de kız yüzünden çıkan kavgada Ferdi A., sevgilisinin eski erkek arkadaşını bıçakla ağır yaraladı, yanındaki kişiyi ise öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ferdi A., telefonla ikna edilerek teslim oldu.

Erenköy Mahallesi'nde kuaförde çalışan Seher B. (21), iddiaya göre on beş gün önce Uğur E’den (27) ayrıldı. Uğur E'nin barışma çabalarına karşılık vermeyen Seher B., 2 gün önce Ferdi A. (23) ile arkadaşlık kurdu.

Uğur E. arkadaşı Fatih Macit’le,  dün saat 19.30 sıralarında konuşmak için Seher B'nin çalıştığı kuaföre geldi. Uğur E. ile burada karşılaştığı Ferdi A. arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Ferdi A., yanında taşıdığı bıçakla Uğur E. ve arkadaşı Fatih Macit’i defalarca bıçakladıktan sonra, kendisine engel olmaya çalışanları da bıçakla tehdit ederek olay yerinden kaçtı. Yaralılardan Uğur E. kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Fatih Macit ise olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Macit’in cesedi Acıbadem Hastanesi morguna kaldırıldı.

İKİSİDE YAŞIYOR DEYİNCE TESLİM OLDU

Olaydan sonra kaçan Ferdi A.,  Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen Seher B.’nin telefonla ikna etmesi sonucu teslim oldu. Seher B.'nin, Ferdi A.’yı bıçakladığı iki kişinin de yaşadığını söyleyerek  teslim olmaya ikna ettiği belirtildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Ferdi A. ile Seher B.’nin sorguları sürüyor.

DHA

 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku