Teknoloji:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Türkiye'nin Facebook raporu

Dünya çapında olduğu gibi ülkemizde de en çok ziyaretçi trafiğine sahip sosyal ağ Facebook. Adeta kategorisinin açık ara lideri olan servis her ne kadar başta Google+ olmak üzere çeşitli alternatiflerle mücadele etse de birincilik tahtını bırakmıyor.

Son olarak sayfalar için Zaman Tüneli'ni mobil platformlara taşıyan Mark Zuckerberg, Face.com'u satın almanın yanı sıra"İste" adlı yeni butonu ile farklı bir gelir modeli yarattı. Kullanıcı odaklı kritik güncellemeler yapan Facebook hakkında ülke bazlı istatiksel veriler ise Socialbakers tarafından sağlanıyor.

Yaptığı son araştırmalar neticesinde YouTube'un popüler kanallarını ve mobil Facebook'un son durumunu yayınlayan servis, kısa bir süre önce Haziran 2012 Facebook Türkiye raporunu açıkladı. Buna göre marka ve medya kategorilerinde yapılan araştırma neticesinde Haziran ayının gözde isimleri belirlendi.

Firma sıralamasında lider Avea iken onu bir adım geriden Turkcell takip ediyor. Listenin üçüncü sırasında Nokia Türkiyebulunurken operatörlerin sosyalliği dikkat çekiyor. Yine Turkcell'in gnctrkcll hizmeti ise biraz geride kalarak 7. sırayı oluşturuyor.

O RAPOR DİĞER SAYFADA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FM13'ten yeni haberler!
Geçtiğimiz yıl futbol dünyasında bir çok değişiklik yaşandı, FM13 ekibi de bu değişiklikleri oyuna...

Haberi Oku