31 NUMARALI REKLAM ALANI
İsviçre'nin Messi'si Aslan'a göz kırptı!

Galatasaray'ın transfer gündemin yoğun şekilde meşgul eden ve İsviçre'nin Messi'si olarak lanse edilan Shaqiri transferinde sarı-kırmızılı takım adına olumlu gelişmeler yaşanıyor.

BASEL BAŞKANI DOĞRULADI
İsviçre basınında çıkan haberlere göre, Galatasaray'ın 10 milyon Frank (yaklaşık 9 milyon Euro) değerinde bir teklif yaptığı yazıldı. Konuyla ilgili konuşan Basel başkanı Bernhard Heusler de "Türklerin teklifini aldık. Şu an da düşünüyoruz. Shaqiri gibi bir oyuncuyu hemen ve bu fiyata satmaya hazır değiliz" sözlerini kullandı. İsviçre ekibinin oyuncuları için 15 milyon euro istediği konuşulan haberler arasında.

'Her zaman Galatasaray'a hayranlık duymuşumdur'
Genç yıldız için de yıllık 4 miyon Frank (5 milyon Euro) ödeneceğini belirten gazetelerde Shaqiri'nin açıklamalarına da yer verildi: "Ben her zaman Galatasaray gibi başarılı bir kulübe ve Fatih Terim gibi mükemmel bir teknik adama hayranlık duymuşumdur. Muhakkak teklif geldiğinde Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyordum ancak teklifin içeriğine bakınca oturup düşünmek gerekiyor."

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adana Demirspor karşılaşaması sonrasında düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim de Shaqiri'yi istediğini dile getirmişti: "Shaqiri'yi tabii ki istiyorum. Temmuz ayında hafif geçtik ama bu sefer ciddi şekilde istiyoruz. Kulübümüzün hamlesi var." İsviçre ekibinden yapılan açıklamalar da bu resmi girişimin gerçekleştiğini doğrular nitelikte...

İSVİÇRE BASININDA GÜNDEM SHAQİRİ
İsviçre basınında Galatasaray'ın yanı sıra özellikle Manchester United ve Bayern Münih'in de Shaqiri ile yakından ilgilendiği belirtildi. Transfer gündeminin başrolünde Shaqiri ve Xhaka isimleri yatıyor. Ekonomik darboğazdan çıkmak isteyen İsviçre temsilcisi, oyuncularını satarak kasasını doldurmayı planlıyor.

Transferler konusunda yorumlarda bulunan Baselli taraftarlar ise kulübün üzerinde yoğun bir baskı oluşturmuş durumda. Shaqiri'nin değerinin en az 15 milyon Euro olduğunu savunan İsviçreli futbolseverler 10 milyon Euro civarında olabilecek satışın byük bir yanlış olacağını savunuyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku