31 NUMARALI REKLAM ALANI
Terim'den transfer göndermesi!

Fatih Terim "Açıkçası 10 kişi kalana kadar 1-1 iyi sonuç değildi ama 10 kişi kaldıktan sonra 1-1 iyi sonuç. Üstümüze gelmeyi düşünselerdi kazanabilirlerdi. Eğer 10 kişi kalırsanız bu hava şartlarında zor olur, pozisyona girdiğimiz anda 10 kişi kaldık" dedi.

İmparator, Olympiakos'a giden Kazım'ın transferiyle ilgili olarak ise "Transfer sezonun da kulüplerde bişeyler olabilir. Kazım G.Saray'a hizmet etti ama gitmek istedi. Gitmek isteyen oyuncuya 'Kal' diyemeyiz. Dünyanın sonu değil biz transfer sezonunu Necati'yi alarak kapadık. Doğru bir transfer, bizim evladımız. Elmander'e çok yükleniyoruz. Baros'un sakatlığı da oluyor ve yılda 2-3 kez bu kırmızı kartlarına alışığız. Baros'u hangi şartlar bu duruma getiriyor ama takımını 10 kişi bırakması kabul edilemez" ifadesini kullandı. Maçların yoğunluğuna da değinen Terim "Koca bir ocak ayını arkamızdan atlı kovalıyor gibi bitirdik. Oyuncuların yorulması normal" diye konuştu.

Fatih Terim biten ara transfer dönemiyle ilgili ise şunları söyledi:

"Artık en azından transfer dönemi bitti. Kim gelecek diye tartışmayacağız. Önümüze bakacağız. Başkanımızın açıklaması var; 'Kadromuz Türkiye'ye yeter, Avrupa'ya bakacağız' diye. Galatasaray transfer konusunda böyle bir strateji çizdi. Varolan oyuncularla yola devam."

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku