31 NUMARALI REKLAM ALANI
Terim eski takımına karşı!

GALATASARAY-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASININ CANLI ANLATIMI HTSPOR ARENA'DA. HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Ligde üst üste oynadığı 8 maçı kazanarak büyük başarı gösteren sarı-kırmızılılar, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 8. durumda bulunan Adana Demirspor'u misafir edecek.

Türk Telekom Arena'da saat 20.30'da oynanacak maçı, hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Karşılaşma Atv ve Atv HD'den naklen yayınlanacak.

Türkiye Kupası'nı en son 2004-05 sezonunda oynanan final maçında Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek kazanan Galatasaray, 14 kez müzesine götürdüğü bu kupada 7 yıldır mutlu sona ulaşamadı.

TERİM, YETİŞTİĞİ TAKIMA KARŞI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmada futbola başladığı Adana Demirspor'u kupada saf dışı bırakmak için çalışacak.

Terim, futbol kariyerine doğduğu kentin takımlarından Adana Demirspor'un altyapısında 1963 yılında başladı. Altı sene sonra, 16 yaşında yine Adana Demirspor'da profesyonel olan Terim, 1972-1973 sezonunda 12 senelik aranın ardından en üst seviye lige yükselen takımda kaptan olarak görev yapıyordu. O zamanlar takımın forveti olan Fatih Terim, sezon sonunda Adana Demirspor'a şampiyonluk vizesini getiren Uşakspor maçında 2-0'lık galibiyete bir golle katkı verdi.

Gösterdiği performansla milli takıma seçilen Terim, 1973-1974 sezonunda Adana Demirspor'un Galatasaray'ı İnönü Stadı'nda 1-0 yendiği maçta da görev yaptı. Bir sonraki sezon ise Galatasaray'a transfer olan Terim, sarı-kırmızılı ekipte 11 sezon forma giydi.

Öte yandan Terim'in bu sezonki yardımcılarından Hasan Şaş da 1993-94 sezonunda Adana Demirspor'un PAF takımında yer aldı. Hasan Şaş, 1995 senesinde Ankaragücü'ne geçmeden önce, Adana Demirspor ile Türkiye 1. Ligi'nde de görev yaptı. Bu, Adana Demirspor'un en üst seviyede mücadele ettiği son sezon olarak kayıtlara geçti.

GALATASARAY - ADANA DEMİRSPOR

STAT: TT Arena
HAKEM: M.İlker Coşkun
SAAT: 20.30 / ATV

GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Gökhan Zan, Servet, Çağlar, Aydın, Ayhan, Ceyhun, Riera, Merthan, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

ADANA DEMİRSPOR: Metin, Tunay, Uğurtan, Süleyman, Burak, Emre, İlhan, Raşit, Soner, Cihan, Burhan
TEKNİK DİREKTÖR: Durmuş Ali Çolak

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku