31 NUMARALI REKLAM ALANI
Tekniğiniz taktiğiniz yoksa

Fatih Terim Antalya'da düzenlenen ''TSYD 49. Yıl Sporun Zirvesi Semineri''nde yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, "Biz zaten başarıya olması gereken birşey gibi bakıyoruz. Bir öncekini anmak çok güzel birşey önümüzde kat etmemiz gereken yere gelebilmek için hep beraber çalışmalıyız. Öyle bir tavrım olmadı seçen benim dolayısıyla tavrım olmaz. O konuyla ilgili başka birşeydir." dedi.

Terim, "Türk insanının yeteğini tanımakla kalmamış onları dünyanın heryerine taşıyan bir insan olarak baktığımız zaman, son 30-35 senedir Alman ekolünü kullanmış bir Türkiye var. Ama ev sahibi Almanya Amerikalı fizikçi kullanınca ben bunu inceledim. Fiziği en güçlü Almanlar geliyordu bende bunu düşündüm, konuştum, inceledim ve iki tane fizikçi arkadaş ile beraber toplantı yaptık. Kendi bünyemize bir ekip kattık, bu bir riskti ve ben bu sorumluluğu aldım. Her maça baktığımızda istatiskler açık olarak herşeyi gösterdi. Galatasaray'a geldiğim zaman da bu arkadaşlarımızdan bir tanesiyle çalıştık. Eğer tekniğiniz iyi sisteminiz doğru işliyor ise bunu fizikle tamamlarsınız Fiziğiniz ne kadar iyi olursa olsun tekniğiniz taktiğiniz yoksa oda işe yaramaz." dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku