31 NUMARALI REKLAM ALANI
Ordinaryüs’e veda günü!

Futbolumuzun Ordinaryüs’üne veda günü...

Önceki gün kaybettiğimiz taraflı tarafsız herkesin gönlüne taht kuran Lefter’in cenazesi Şükrü Saracoğlu Stadı’na getirildi... Cenaze arabası stadın protokol tribünü girişi önündeki yolda görününce stat önünde tören için bekleyen futbolseverler, Lefter'i alkışlarla karşıladı.

Sarı-Lacivert bayrağa sarılı naaşını kaptan Alex ve arkadaşları omuzlarda getirip son kez çimler üzerine koydu!

Törene Başbakan Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyülşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Milletvekili Hakan Şükür de katıldı.

Fenerbahçe yönetimin kurulunun yanı sıra maçları bulunmayan tüm branşlardaki sporcular törene katıldı. Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları ve yarın Manisaspor ile maçı olan futbol takımı da teknik kadro ile birlikte cenazede yer alıyor.

Ali Koç, taraftarlara yönelik olarak yaptığı açıklamada "Buraya acımızı paylaşmaya gelen herkese teşekkürler. Camiamıza yakışan bir şekilde Lefter'i uğurluyoruz. İyi ki varsınız" dedi.

Kadıköy'de Lefter Küçükandonyadis, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Milli kayakçı Aslı Nemutlu ve hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

 Taraftar toplandı...

ADA’YA AKIN VAR
Lefter’in Sarı-Lacivert bayrağa sarılı naaşını F.Bahçe amblemli takım elbiseleriyle kaptan Alex ve arkadaşları omuzlayacak ve Saracoğlu Stadı’nın çimlerine kadar taşıyacak. Burada yapılacak konuşmalar ve törenin ardından cenaze defnedilmek üzere Büyükada’ya götürülecek. Yönetici ve taraftarlar da son görev için adaya adeta akın edecekler.

Taraftarlardan özel istek
Fenerbahçe taraftarları Lefter’in kaybının acısını yaşarken bu acıyı simgelemesi adına kulüpten bir talepte bulundu. Manisaspor maçına veya Kadıköy’deki ilk maça Ordinaryüs Lefter döneminin triko şeklindeki çubuklu formalarıyla çıkılmasını isteyen taraftarlar kulübü faks ve mail yağmuruna tutarken sosyal paylaşım sitesi twitter’dan da “Manisa maçına triko çubuklu” kampanyası başlattı.

Taraftarlar Lefter’in anısı için bu formanın giyilmesi gerektiğini belirtirken izin verilmemesi durumunda TFF tarafından kesilecek cezayı o formalardan alarak ödeyeceklerini ifade ettiler. Ayrıca Fenerium Mağazaları’nda da Lefter döneminde giyilen bu formaların satışı devam ederken %50 indirim yapıldığı belirtildi.

Saracoğlu’na dev forma
Türk Telekom, Lefter Küçükandonyadis’in Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda gerçekleşecek cenaze töreni için dev bir Fenerbahçe forması hazırladı. Lefter’in anısına hazırlanan 25x30m boyutlarındaki dev Fenerbahçe formasının tasarımı, Lefter’in oynadığı dönemde giydiği formasının birebir modellemesi olarak hazırlandı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku