31 NUMARALI REKLAM ALANI
Gönül'leri fethetti!

Şükrü Saracoğlu'nda böylesine 'gerilimli' oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında sahalarda görmek istediğimiz bir olay yaşandı.

54. dakikada Trabzonsporlu Aykut, Gökhan Gönül'e yaptığı müdahale sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı görüp atıldı. Ancak Cüneyt Çakır'ın kırmızı kart gösterdiği sırada pozisyonun kahramanlarından Gökhan Gönül, hakemin yanına giderek Aykut'un kendisine faul yapmadığını; karta gerek olmadığını söyledi. Ancak Çakır yine de kırmızı kartını gösterdi.

Gökhan Gönül pozisyonu anlatırken yanına giden bir diğer Fenerbahçeli Mehmet Topuz ise Gökhan'ı formasından çekti ve ona susmasını söyledi.

HERKES BUNU KONUŞUYOR!Gökhan Gönül'ün yapmış olduğu örnek davranış sosyal medyada da günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

İşte 'anlamlı' hareketi sonrası Gökhan Gönül'e gelen yorumlar:

-Sen ne güzel rakipsin Gökhan Gönül.

-2011 Fair Play Ödülü (olsaydı tabi) kesinlikle Gökhan Gönül'ün olmalı. Ayakta alkışlıyorum seni. Türkiye'nin bu tür oyunculara ihtiyacı var

-Gökhan Gönül'ü yürekten kutluyorum.. İnsan yaptığı işi yürekten doğru bi şekilde yaparsa, hayatın her anlamında her zaman kazanır..

-"Gökhan Gönül" adam gibi adam ... kaç kişi yapar helal olsun

-Gökhan Gönül adamlık yaptı.Tabi anlamayanlar atıp tutuyor,merak ediyorum tuttuğunuz takımlardaki hangi futbolcu aynı hareketi yapar..

-Bravo Gökhan Gönül e, fair play odulu kendisine...

-Gökhan Gönül'ün yaptığı hareketin tanımı; "sahalarımızda ağlayarak izlediğimiz güzellikte hareketler!"

-Gökhan Gönül bu hareketinden sonra adamlığını bir kez daha ispatladı, tebrik ediyorum. Bu tarz futbolcuları izlemek istiyorum takımımda.

-Bence Gökhan Gönül'ün fairplay'lik hareketinde kendi görmesi gereken ama gösterilmeyen 2. sarı kartın etkisi var. Yine de alkış.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku