31 NUMARALI REKLAM ALANI
Biz kazanacağız!

Duruşmaya verilen öğle arası sırasında mahkeme salonunun dışında bekleyen taraftarların yanınagiderek   onlara teşekkür eden Ali Koç, taraftarlara duruşmada yaşananları anlattı.

Kulüp resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre bu sırada bir konuşma yapan Ali Koç şunları söyledi:

''Başta yargılanan başkanımız, asbaşkanlarımız ve arkadaşlarımız ile yönetim kurulu üyeleri olarak, buraya gelip bizlere destek olan sizlere tek tek teşekkür ediyoruz. Sizden ricamız, bugüne kadar sürdürdüğünüz inanılmaz direnişi ve desteği, bize yakışır şekilde, kimseye sataşmadan, basınla uğraşmadan devam ettirmeniz. Özellikle bu hava koşullarında, İstanbul'dan oldukça uzak olan buraya geldiğiniz için size teşekkür ediyoruz. İnşallah davanın sonunda kazanan biz olacağız. Arkadaşlarımıza güç, kuvvet, sabır ve kudret diliyorum.''

Bu arada, duruşmanın öğleden önceki bölümünde Koç'un izleyici bölümünün sağ taraf üst bölümündeki boş bölümlere doğru gitmesi ve bir ara iddianamenin okunmasını duvara yaslanarak ayakta gizlemesi dikkat çekti.

YALÇIN AKSOY, YILDIRIM'A ÇİÇEK GETİRDİ
Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Samsunspor ile yaptığı maçın dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda açtığı pankartla, Aziz Yıldırım'a destek veren Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Yalçın Aksoy, Ali Koç'a, Yıldırım'a iletmesi için çiçek verdi.

Aksoy, taraftar çadırından çıktıkları sırada yöneticilerin yanına gelerek, Ali Koç'a, söz konusu pankartla ilgili medyada yer alan ''sahipsiz pankart'' şeklindeki ifadelerin yanlış olduğunu ifade ederek, ''Biz sahipsiz hiçbir iş yapmayız. Bugün de o pankartın sahipsiz olmadığını ifade etmek için buraya destek olmaya geldik. Aziz Yıldırım'ın masum olduğuna inanıyorum'' şeklinde ifadeler kullandı.

Boynunda Beşiktaş atkısı bulunan Aksoy, daha sonra elindeki çiçeği Koç'a vererek Aziz Yıldırım'a iletmesini istedi.

Aksoy, daha sonra pankartı neden hazırladığına ait yorumları bulunan yazılı bir metni Fenerbahçeli taraftarlara dağıttı.

Aksoy, havalimanında açtığı pankartta ''Beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. Beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. Yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir. Yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip, isimlerini bile tek tek bilmektir. İşte o yüzden Süleyman Seba'yı, Aziz Yıldırım'ı seviyoruz ve özlüyoruz. Beşiktaşlılar'' ifadeleri yer almıştı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI AYRILMAYA BAŞLADI
'Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın duruşmasını izleyen kulübün Asbaşkanı Mithat Yenigün'ün, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi önündeki taraftarlara beklememeleri yönünde yaptığı açıklamanın ardından bazı taraftarlar ayrılmaya başladı.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları'ndaki salonda yapılan duruşmadan çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, yerleşke önünde bekleyen Fenerbahçeli taraftarlarla konuştu.

Yenigün, ''Başkanımız taraftarlara teşekkür ediyor. Onlara beklememelerini söylüyor. Yarından itibaren rutin çalışma başlayacak. Sadece Çağlayan'da savunmasının yapılacağı gün tekrar hep beraber orada olacağız inşallah. Onun için hayırlısıyla evlerimize dağılalım. Sabırla bekleyelim'' dedi.

Basın mensuplarının, Yıldırım'ın moralinin nasıl olduğunu sorması üzerine Yenigün, ''Başkanının morali gayet iyi'' diye cevap verdi. Yenigün'ün açıklamasının ardından bazı taraftarlar yerleşke önünden ayrılmaya başladı.

 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku