Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yangında Mahsur Kalan Kuşuna Kavuştu, Dünyalar Onun Oldu

Tekirdağ'da bir apartmanda çıkan yangında muhabbet kuşu balkonda unutulan kız çocuğu uzun süre gözyaşı döktü. İtfaiyenin kafesi balkondan indirmesiyle büyük sevinç yaşayan kız çocuğu uzun süre gözlerine inanamadı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir apartmanda kundaklama sonucu çıktığı belirtilen yangında oluşan duman sebebiyle bir aile balkonda mahsur kaldı. Aile, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ailenin 9 yaşındaki kızı Melisa Güngör’ün muhabbet kuşu ise balkonda unutuldu. İtfaiyenin işi bittiğinde ağlamaya başlayan küçük kız, kuşunun balkonda mahsur kaldığını söyledi.

Bir itfaiye eri apartmanın 3. katına çıkarak balkonda kafes içerisinde bulunan kuşu getirdi. Aşağıda annesine sarılarak ağlayan Melisa kuşun getirilmesini sabırsızlıkla bekledi. Apartman kapısındaki vatandaşların 'kuş yaşıyor' demeleri üzerine çığlıklar atan küçük kız, ''Gerçekten mi?'' diye sordu. Kafesi eline aldığında kuşunun yaşadığını gören kız, adeta mutluluktan havaya uçtu. Bir süre kuşunu seven ve ona yem veren Melisa daha sonra sevincini arkadaşları ile paylaştı.

Yaklaşık bir yıldır kuşu beslediğini belirten Melisa, ‘’Kuşumun adı Maria, heyecandan kuşumu balkonda unuttum. Şimdi çok mutluyum.’’ dedi. Melisa’nın annesi Bahtışen Güngör ise ‘’Dumandan dolayı 3. kattaki evimizin balkonuna çıktık. Kızımın kuşu da oradaydı. İtfaiye bizi aşağıya indirdi. Kuşu orada unutmuşuz. İtfaiyeye söyledim, onlar da çıkıp kuşu getirdiler. Çok mutluyum.’’ açıklamasını yaptı.

Öte yandan itfayenin müdahalesi ile alevler kontrol altına alındı. Kundaklama sonucu çıktığı iddia edilen yangınla ilgili inceleme sürüyor. CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku