Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Şüpheli Çantaya Müdahale Eden Şahıstan Polise: Çanta Benim Değel Gardaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde güvenlik çemberini aşarak şüpheli çantayı açan kişi, polis sıkıştırınca "Çanta benim değel gardaş." diyerek kurtulmaya çalıştı.

Gazi Bulvarı'nda kaldırımın kenarında şüpheli çanta bulunduğu ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldı. Ekipler daha sonra, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Güvenlik şeridinin önüne gelen vatandaşlar da olayı izlemeye başladı. Bu sırada polisin bir anlık dalgınlığından faydalanan Metin Temur isimli şahıs, güvenlik şeridini aşarak çantanın yanına gitti. Eliyle kaldırdığı çantanın içindekileri yere boşaltan Temur'un el kol hareketleri yaparak, "Bu kadar da korkmanıza gerek yok dediği." duyuldu.

Sivil ve resmi giyimli polisler çantanın yanına gelerek, sorumsuz şekilde davranan Metin Temur'a uyarıda bulundu. Güvenlik şeridinin kaldırılmasıyla çantanın yanına gelen vatandaşlar da Temur'a tepki gösterdi. "Bu kadar korkmaya gerek yok." diyen Temur, polisin sorularından etkilenince, "Çanta benim değel gardaş, kimin olduğunu bilmiyorum." diyerek kurtulmaya çalıştı.

Yere döktüğü kadın eşyalarını tekrar çantaya dolduran Temur, bir taraftan da olay yerinden uzaklaşmak için çaba sarf etti.

CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku