Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Sp’den Film Tepkisi

- Saadet Partisi (SP) Giresun Gençlik Kolları tarafından “Müslimanların Masumiyeti “filmi protesto edildi.

Cuma namazı çıkışı Haydar Aliyev Parkı'nda bir araya gelen Saadet Partisi Giresun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen filmin protestosuna vatandaşlar da destek verdi.

Saadet Partili Gençlik Kolları tarafından “Bu ne cüret”, “yaşanan kaosun sorumlusu Amerika’dır”, “Biz müslümanız, terörist Amerika’dır” yazılı Amerika aleyhine dövizler taşınarak, sloganlar atıldı.

SP Giresun Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Bektaş yaptığı açıklamada ise "Hıristiyan ve Yahudi dünyası her gün bir yeni skandala imza atmakta. Camilerde içkili balolar veriliyor. Peygamberimize hakaret içeren çirkin karikatürler çiziliyor, başörtülü kadınların fotoğrafları potansiyel suçlu gibi duvarlara asılıyor, ezana izin verilmiyor. Müslümanlara karşı utanç duvarları örülüyor, sünnet yasaklanıyor ve Arakan’da olduğu gibi Müslümanlar katliama uğruyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’e karşı sistemli bir karalama kampanyası yürütülüyor.Müslümanlar her yerde aşağılanırken, bu diyalog çalışmaları kime hizmet ediyor” dedi.

SP’DEN FİLM TEPKİSİ

SP’DEN FİLM TEPKİSİ

SP’DEN FİLM TEPKİSİ

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku