Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Şeker'den Kılıçdaroğlu'na Sözlerini İspatlama Çağrısı

- MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Afyon'daki patlamanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Olay yüzde 99,5 sabotaj" sözlerini değerlendirdi. Şeker, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini ispatlamak zorunda olduğunu, büyük bir risk aldığını belirterek, "Siyasette ne söyleyeceğin değil, ne söylemeyeceğin önemli" dedi.

Gölpazarı'nda çeşitli temaslarda bulunan Bahattin Şeker, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Olay yüzde 99,5 sabotaj" sözlerini değerlendirdi. Herkesin açıklamanın devamını ve ispatını beklediğini söyleyen Şeker, Kılıçdaroğlu'nun büyük bir risk aldığını, eğer sözlerini ispat ederse de büyük bir puan kazanacağını belirtti.

Şeker; "Sayın Kılıçdaroğlu bu sözleri söyledi, ispatlaması lazım. İspatlayamazsa kendisi zor duruma düşer. Hepimiz onu bekliyoruz. Sokaktaki vatandaş bunu söyleyebilir, ama bir genel başkan söylerken dikkat etmesi lazım. Açıklayamazsa kendisi çok zor duruma düşer. Siyasette, ne söyleyeceğin değil, ne söylemeyeceğin önemli. Söylediğini ispat etmesi lazım, üzerine gitmesi lazım. Vatandaşın kafası karıştı. Yoksa hükümet üzerine gidecek. Büyük bir risk aldı. İspatlarsa da büyük puan alır" dedi.

Şehit aileleri boyutunun da önemli olduğunu ve göz ardı edilmemesi gerektiğini kaydeden Şeker, "25 evladımızın anne babası soruyor: 'Evlatlarım niye öldü? Çarpışmada ölse anlarım, ama burada niye öldü?

Bir hatadan mı öldü, telefon patlatmasından mı öldü?' Bir sıkıntı var burada, inşallah çabuk bir şekilde çözülür" diye konuştu.

ŞEKER'DEN KILIÇDAROĞLU'NA SÖZLERİNİ İSPATLAMA ÇAĞRISI

ŞEKER'DEN KILIÇDAROĞLU'NA SÖZLERİNİ İSPATLAMA ÇAĞRISI

ŞEKER'DEN KILIÇDAROĞLU'NA SÖZLERİNİ İSPATLAMA ÇAĞRISI

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku