Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Mustafa Sarıgül Mersin'de

- Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bütün yurttaşların bir araya gelerek büyük bir ulusal buluşmayı, demokratik buluşmayı sağlaması ve Türkiye'nin bu çıkmazdan kurtulması gerekir" dedi.

Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nin Avrupa sorumlusu Zeki Yasemin'in ağabeyi Mehmet Yasemin'in cenaze töreni için Mersin'e geldi. Yasemin'in Hürriyet Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Sarıgül, Zeki Yasemin ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Taziye ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarıgül, Zeki Yasemin'in bu acı gününde burada bulunmak istediğini belirterek, "Rahmet diliyorum, başsağlığı diliyorum. Bu mübarek ayda dostların dostluklarını göstermesi gerektiği gündür. Mekanı cennet olsun, Allah taksiratlarını affetsin. Yasemin ailesinin kalanlarına Allah uzun ömür versin" diye konuştu.

Sarıgül, gazetecilerin 'CHP'ye katılıp katılmayacağı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı' ile ilgili sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Şu anda cenaze evindeyim. Bu konulara girmek istemiyorum. Siyasi değerlendirmeleri önümüzdeki günlerde yaparız ama benim arzum şu; ulusal birlikten yana olan, inançlara saygılı, laikliği savunan, örfüne, töresine, geleneklerine bağlı bütün yurttaşların bir araya gelerek büyük bir ulusal buluşmayı, demokratik buluşmayı sağlaması ve Türkiye'nin bu çıkmazdan kurtulması. Bugün şehitlerin olması beni olabildiğine üzüyor. Türkiye'nin çok problemleri var, sıkıntıları var. O problemleri için de mutlaka bir çare bulmak gerekiyor. Çare bulma konusunda ben ve arkadaşlarım Türkiye'nin her tarafını dolaşıyoruz. Her şey taktiri ilahidir. Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım."

Sarıgül, daha sonra taziye evinden ayrılarak bir programa katılmak üzere Tarsus ilçesine gitti.

MUSTAFA SARIGÜL MERSİN'DE

MUSTAFA SARIGÜL MERSİN'DE

MUSTAFA SARIGÜL MERSİN'DE

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku