Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Muş’ta İlk Kez Tüm Siyasi Partiler Ve Stk’lar Aynı İftarda Buluştu

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Muş’ta ilk kez tüm siyasi parti başkanlarını ve Sivil Toplum Kuruluşlarını aynı iftarda buluşturdu. DAKA’nın Ramazan ayı programları çerçevesinde, Atatürk Parkında düzenlediği davetinde Muş’un siyasi, bürokrasi, STK ve oda temsilcileri bir araya geldi.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Başkanı Şehmus Solgun’un ev sahipliği yaptığı iftara; Muş Valisi Ali Çınar, Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Uludere Kaymakamı Naif Yavuz , AK Parti, BDP, CHP ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Başkanı Şehmus Solgun yaptığı açıklamada, "Bugün burada başta Valimiz Ali Çınar olmak üzere, ilimizin tüm siyasi partileri, kurumlar amiri ve STK'ları ilk kez bir araya getirdik. İlimizin kaynaşması, ilimizin tanışması belki bu hayırlı günlerin hatırına ilimize ve ülkemize hayırlı olur." dedi.

Özellikle iftar yemeğinde çok farklı renklerin görülmesinin çok anlam ifade ettiğini dile getiren Muş TEMA Vakfı Başkanı İhsan Aytemis de şunları söyledi: “DAKA’nın vermiş olduğu bu iftar yemeğinde Muş’un tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve bütün siyasi partilerin aynı arada görmek bizi oldukça memnun etti."

CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku