Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kılıçdaroğlu'nun itiraz etmeyeceği değişiklik
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Gazetelerin köşe yazarlarıyla Levent'te bulunan Mövenpıck Otel'de bir araya gelen Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini değerlendireceği ve CHP'nin politikalarını anlatacağı belirtildi.

Sabah saat 09:00'da başlayan programa aralarında Mehmet Barlas, Fehmi Koru, Emre Kongar, Can Ataklı, Fatih Altaylı, İsmail Küçükkaya, Ahmet Hakan, Balçiçek İlter, Altan Öymen, Necati Doğru ve Sedat Ergin'in de bulunduğu çok sayıda yazar katıldı.Programın çıkışında kısa bir değerlendirme yapan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin demokratikleşmesi, özgürleşmesi için her şeyi konuştuk." dedi.

Kılıçdaroğlu toplantı çıkışında, "Gazeteci arkadaşlarımıza demokrasi raporumuzu açıkladık. Türkiye'nin demokratikleşmesi, özgürleşmesi için her şeyi konuştuk." değerlendirmesinde bulundu.

Kahvaltılı toplantıya katılan gazeteci yazar Sedat Ergin de toplantıda konuşulanlarla ilgili şu notları aktardı: "Türkiye'de otoriterleşmeye doğru bir yönelişin olduğu kuvvetle vurgulandı ve bu sürecin bir an önce durdurulması konuşuldu. Genelkurmay Başkanının kime tabi olması değerlendirildi. Kılıçdaoğlu sorular üzerine 'yapılacak bir düzenleme ile koşullar olgunlaştığında mecliste bir mutabakat sağlandığında Genelkurmay Başkanı'nın Milli Savunma Bakanı'na bağlı olmasında hiçbir itirazlarının olmayacağını, CHP'nin bu pozisyonu desteklediğini' söyledi."

Raporda Anayasa ile ilgili konuların olmadığını aktaran Ergin, toplantıda AK Parti'nin Güneydoğu'da yapılan mitinglere getirdiği eleştirilerin hatırlatıldığını, Kılıçdaroğlu'nun da 'BDP'liler geliyorsa bunda ne gibi yanlışlık var, bizim mitinglerin AK Parti mitinglerinden daha başarılı olması belli oluyor ki bir kıskançlığa yol açtı.' dediğini belirtti.

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku