Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kılıçdaroğlu: Cebimi doldurmayacağım

Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kartal ve Pendik'te seçim otobüsünden halkı selamladı. Kılıçdaroğlu, Kartal'da, CHP Gençlik Kolları üyelerince meşalelerle karşılandı.

Pendik'te halka hitap eden Kılıçdaroğlu, burada bir miting yapma planlarının olmadığını belirterek, ''Siz bir korsan miting düzenlemişsiniz. Sağa sola bakın, her an biber gazı gelebilir'' dedi.

Kimseye ayrımcılık yapmayacaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Size bir sözüm var. Bu ülkede huzur içinde yaşanan bir Türkiye'yi ayağa kaldırmak için yola çıktım. Bu güzel ülkede doğuda, batıda, güneyde, kuzeyde kimseyi ötekileştirmeden bütün yurttaşlarımıza hizmet etmek için yola çıktım'' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

''Siyasete atılırken söz verdim, cebimi doldurmayacağım. Birileri cebini doldurdu. Benim cebimde vatandaşlardan gelen mektuplar var. Ben sizin derdinize çözüm üretmek için yola çıktım; sizin sorunlarınızı aşmak için yola çıktım; herkesin iş, herkesin aş bulduğu bir Türkiye için yola çıktım. Güvencem sizsiniz. Eğer bu ülkede yalan, talan, yoksulluk, yolsuzluk bitsin, herkes onurlu yaşasın diyorsanız düşün peşime, 12 Haziran'da haramilerin iktidarını yıkalım.''

Türkiye'de yoksulluğun arttığını öne süren Kılıçdaroğlu, geleceğe umutla bakmak isteyenlerin adresinin CHP olduğunu belirtti.

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku