Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kapalı Yolda Kurulan Sofrada Bin 500 Kişi İftar Yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan’ın ilk gününde bin 500 kişiye iftar yemeği verdi. Ramazan şenlikleri kapsamında ise ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan Antalyalılarla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği Ramazan ayının ilk iftarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlk iftar sofrası, kapalı yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi’nde Kışlahan önündeki meydanda kuruldu. İlk günkü menüde çorba, köfteli patates, pilav, güllaç yer aldı. Yaklaşık bin 500 kişi iftar yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Baki Çelik de vatandaşlarla birlikte iftar açtı. Çelik, Antalya’nın Ramazan ayını tüm güzelliğiyle ve coşkuyla yaşaması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Kentimizin farklı noktalarında iftar sofraları kuracağız. İftara yetişemeyen vatandaşlarımız için kumanyalar dağıtacağız. Ayrıca teravih namazı sonrasında camilerimizde lokma dağıtacağız. Geleneksel Ramazan şenliğimizle Ramazan eğlencelerini en güzel şekilde halkımıza yaşatacağız.” diye konuştu.

ÖZDEMİR ERDOĞAN KONSERİ

Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği Ramazan Şenliği Karaalioğlu Parkı’ndaki orta miradorda başladı. Direklerarası şenlikleriyle başlayan gösterilerin ardından ünlü müzisyen Özdemir Erdoğan sahneye çıktı. Özdemir Erdoğan, Türk sanat müziği, Türk halk müziği ve bestelerinden oluşan repartuvarını seslendirdi. Antalyalılar, Erdoğan’ın ‘Sevdim Seni Bir Kere, İkinci Bahar, Pervane’ gibi şarkılarını sanatçıyla birlikte seslendirdi. Sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Özdemir Erdoğan ayakta alkışlandı.

CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku