Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kamalak 'Çıraklık-kalfalığa' da sahip çıktı

Kamalak, partisinin Eskişehir Odunpazarı Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, yeniden büyük Türkiye'nin ve yeni bir dünya düzeninin kurulmasının mücadelesini verdiklerini, bunun için iktidara talip olduklarını kaydetti.

Çanakkale'den 400 bin şehit verildiğini ifade eden Kamalak, şöyle konuştu:

''Onlar sizin dedelerinizdi. İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif, dedelerimizi tarif ederken 'Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi, Bedrin aslanları ancak bu kadar şanlıydı' diyor. Çanakkale'de şehit düşen dedelerimizin mezar taşları okunamazken dedelerimizi şehit edenlerin mezar taşları okunabiliyor. Bu garabete Milli Görüş olarak, sizin partiniz olarak, inşallah son vereceğiz. Osmanlıca'yı ilkokuldan, üniversite son sınıfa kadar ders olarak okutacağız. Biz seçim kavgası vermiyoruz, Türkiye'nin istikametini belirlemeye çalışıyoruz. Yeniden büyük Türkiye'nin kurulması için bir oyla destek verin.''

-''İŞSİZLİĞİN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORSANIZ ADRES SAADET PARTİSİ'DİR''-

Kamalak, Saadet Partisi'nden başka ''AB'ye hayır, İslam Birliği'ne evet'' diyen parti olmadığını belirterek, Saadet Partisi'nin, tek başına 'İslam Birliği'ni savunduğunu bildirdi.

Saadet Partisi dışındaki partilerinin ''batıcı'' olduğunu öne süren Kamalak, şöyle devam etti:

''AB'yi Çanakkale'de dedelerinizi şehit edenler kurdu. Bizim dışımızdaki bütün partiler işbirlikçidir. Saadet Partisi dışındaki diğer partiler maddecidir. Biz ahlak ve maneviyatçıyız. Söylediklerimde yanlış varsa benim telefon numaram 05055023448'dir. Telefonum her zaman açık. Sözlerimizde yanlış varsa huzurunuzdayım. Yakamdan tutun. Sözlerim doğru olduğu halde destek vermediğiniz takdirde, bu mübarek ülkemiz, çocuklarınız, torunlarınız, İslam alemi ve insanlık için yardımcı olmadığınız takdirde emin olan hesap günü ben tutarım yakanızdan. Başbakan, 'çıraklık ve kalfalık dönemimiz bitti, ustalık dönemine gidiyoruz' diyor. Bu sözler Erbakan hocamıza aittir. Her alanda özel hazırlanmış projelerle geliyoruz. İşsizliğin çözülmesini istiyorsanız adres Saadet Partisi'dir. Bu ülkenin problemleri en ince ayrıntısına kadar tarafımızca biliniyor. Ancak, anahtar sizin elinizde. Bugünkü milli eğitim sistemini baştan aşağıya değiştireceğiz. Zorunlu eğitimi 4 4 3 biçiminde yeniden yapılandırılacak. Bugünkü milli eğitim, ancak Milli Piyango kadar millidir.''

Kamalak'ın konuşmaları, ''Başbakan Kamalak'', ''Mücahit Erbakan'', ''saadet gelecek, zulüm bitecek'', ''işte saadet, işte Kamalak'' sloganlarıyla kesildi.

Öte yandan Kamalak telefon numarasını verdiği sırada, bazı partililer numarayı telefonlarına kaydetmeye çalıştı.

Konuşmasının ardından Kamalak, partisinin Eskişehir Milletvekili adaylarını tanıttı. Kamalak, Saadet Partisi Eskişehir Kadın Kollarınca verilen çiçeği kendisini dinlemek için gelen ve kucağında çocuğu bulunan bir kadına armağan etti.

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku