Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Erdoğan muhalefete fındıkla yüklendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde onbinlerce Ordulu'ya hitap etti.

Başbakan Erdoğan, CHP'nin başkanıdaki Kılıçdaroğlu'nun kendi çabası ile oraya gelmediğini belirterek "Onu oraya getirenler yarın işleri bittiğinde onu bir kenara koyacaklar. Bugün CHP'de hiç kimse konuşmuyor konuştuklarında neler olacağını hepsi biliyor." dedi.

Başbakan Erdoğan bunlar yine tuzak kurduklarını sandıklarını milletin kendi tuzaklarına düşeceklerini sandıklarını belirterek "Benim milletim bu tuzağa düşmeyecek. Bunlar 12 Eylül'de birlikteydiler. Şimdi yine birlikteler. Duvarlara afişleri birlikte astılar. Kılıçdaroğlu Hakkari'de konuşuyor, ama orda bir CHP'li yok. Hiçbirinin elinde Türk bayrağı yok. Bahçeli herşey söylüyor ama Hakkari için hiçbirşey söylemiyor. Çünkü ortaklık bozulabilir" dedi.

 Muhalefetin Ordu'da fındık üzerinde spekülasyon yaptıklarını vatandaşları aldatmaya çalıştıklarını söyleyen Başbakan Erdoğan, 1999, 2000, 2001 ve 2002 yıllarında fındığın en fazla 1 dolar civarında seyrettiğini bugün bir kilo fındığın devlet tarafından verilen teşviklerle birlikte kilosunun 7 liraya kadar çıktığını söyledi. Erdoğan AK Parti'nin fındığın sigortası olduğunu söyledi.

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku