Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Çelik: 12 Haziran'da sürpriz olmayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "12 Haziran'da bir sürpriz olmayacağını düşünüyorum.

Bu seçimin sonuçları bütün iç ve dış kamuoyu tarafından şimdiden satın alınmış durumdadır. AK Parti yine tek başına iktidara gelecektir" dedi.

Hüseyin Çelik yaptığı açıklamada, "AK Parti kurulduğundan beri sandık 6 kez vatandaşlarımızın önüne geldi. Bu 6 seçimde de vatandaşlarımız nitelikli bir çoğunlukla AK Parti'nin yanında durmuştur, AK Parti'nin tezlerini desteklemiştir. 12 Haziran'da da vatandaşlarımızın istikrardan yana tercihlerini kullanacağına inanıyorum" diye konuştu.

Çelik, siyasi istikrarın sürmesi durumunda, ekonomik istikrarın da süreceğini savunarak, "Ekonomik istikrar sürerse istihdam olur, büyüme olur. Büyüme olursa da işsizlik azalır. İnsanlar evlerine ekmek götürmeye, tencerelerini kaynatmaya devam ederler. Siyasi istikrar olmazsa; ekonomik istikrar, istihdam, üretim, ihracat olmaz ve Türkiye eskiden olduğu gibi Allah göstermesin 70 sente muhtaç hale gelir. 2000-2001 krizini ortaya çıkaran esas sebep o dönemki beceriksiz hükümet yönetimidir, beceriksiz siyaset yönetimidir. Bu ülkeye maliyeti 382 katrilyon olmuştur. Türkiye bir yılda 35 katrilyonluk yatırım yapıyor ve 11 yıllık yatırımımız heba olmuştur" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin şuanda toparlanmış vaziyette yoluna devam ettiğini dile getiren Çelik, "Halkımız bu seferde mesajlarımızı çok doğru anlıyor, algılıyor bunu sokakta ve insanların gözlerinde görmek mümkündür. 8,5 yılda yaptıklarımızı halkımıza da anlattık, kitaplar haline, dokümanlar haline getirdik dağıttık. Bu bizim karnemizdir. Bir de yapacaklarımız var.

Onlar da seçim beyannamemizde var. Bundan sonraki süreçte neler yapacaklarımızı da halkımızla paylaştık ve ayakları yere basan aklın ürünü olan kaynakları belli olan projelerle halkımızı 2023'e Cumhuriyet'in 100. yılana taşımaya hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

12 Haziran'da bir sürpriz olmayacağını düşündüğünü anlatan Çelik sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Bu seçimin sonuçları bütün iç ve dış kamuoyu tarafından şimdiden satın alınmış durumdadır. AK Parti yine tek başına iktidara gelecektir. İnsanların sorduğu üç soru var: MHP barajı aşacak mı?, AK Parti tek başına Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğa ulaşacak mı ve CHP sayın Kılıçdaroğlu'nun orada oturmasına uygun olacak bir oy oranına ulaşacak mı?İnsanların sorduğu sorular bunlardır. İktidarın da muhalefetin de sahibi şimdiden bellidir. Sonucun hayırlı olmasını diliyorum"

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku