Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bozdağ’dan Chp’ye Eleştiri

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Terör örgütü gündem değiştirmek için psikolojik olarak farklı propaganda araçlarını kullanırken, milletvekilini kaçırırken, meclisin toplantıya çağrılmış olmasını terör örgütünün ekmeğine yağ sürmek olarak değerlendirdik ve meclise gitmedik” dedi.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun Keçiören’de verdiği iftar yemeğine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın yanı sıra iftara AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile çok sayıda davetli katıldı.

İftarda konuşan Bozdağ, CHP’nin meclisi olağanüstü toplantıya çağırma girişimine ilişkin, “Terörle mücadele devam ediyor. Terör örgütü eylem yaparken, onunla güvenlik güçleri mücadele ederken, her türlü tedbir alınırken, her türlü adım atılırken bunun bir başka boyutta konuşulması yolunu açmak fevkalade yanlıştır. Özelikle terör örgütünün Şemdinli’de başka eylemler için attığı adımlarda mağlup olması, güç kaybetmesi noktasında gündem değiştirmek için psikolojik olarak farklı propaganda araçlarını kullanırken milletvekilini kaçırırken, meclisin toplantıya çağrılmış olmasını terör örgütünün ekmeğine yağ sürmek olarak değerlendirdik ve meclise gitmedik, doğrusunu yaptık” ifadelerini kullandı.

Meclisin terörü de konuşacağını belirten Bozdağ, bütün sorunların çözüme kavuşturulacağı yerin TBMM olduğunu söyledi. Terör örgütünün gündemine göre meclisin gündeminin oluşturulamayacağını vurgulayan Bozdağ, “Bizim gündemimizi biz oluştururuz, biz yaparız. O yüzden bu noktada atılan adımların da başarısızlıkla sonuçlanmasını önemli görüyoruz. Ama terörle mücadele sürecek ve netice alınıncaya kadar da devam edecektir. Burada PKK terör örgütüyle Kürt asıllı vatandaşlarımızı birbirinden herkesin ayırması lazım. PKK terör örgütü, sadece Türk asıllı vatandaşlarımızın değil, Kürt asıllı vatandaşlarımızın ve diğer etnik kökenli vatandaşlarımızın da bir numaralı düşmanıdır” diye konuştu.

Yozgat’ta gerçekleştirilecek projelere ilişkin de bilgi veren Bozdağ, “Yozgat’ta havaalanı yapılmasına ilişkin hükümetimiz tarafından bir adım atıldı. Yozgat-Sorgun arasında Yozgat havaalanı yapılacak. Yüksek Hızlı Tren (YHT) devam ediyor. 2015 yılı içerisinde YHT Ankara-Yozgat arasında test sürüşü başlayacaktır” açıklamasında bulundu.

Bu sene içerisinde kararı alınan diğer adımın ‘Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Semineri’nin yapılması olduğunu kaydeden Bozdağ, “Yozgat Devlet Hastanesi, kamu-özel ortaklığıyla yapılıyor. Avrupa ve Amerika’daki hastanelerden daha modern bir hastane olacak. Yaklaşık 2 yıl içerisinde de hizmete açılacaktır. Bozok Üniversitesi’nin tıp fakültesi binası, tıp fakültesi hastanesi ve hastanenin morfoloji bölümü binasının temellerini de 2013 yılında atacağız. Buna ilaveten bin kişilik yüksek öğrenim öğrenci yurdunun temellerini atıyoruz” dedi.

İftara katılan Keçiören Belediye Başkanı Ak ise, Keçiören’de 4. Uluslararası Ramazan Etkinliği’ni yaptıklarını ifade ederek, “Bu etkinliğe 20 ülke katılım sağlıyor. 20 ülkeden bine yakın misafirimiz oluyor. Bu ülkelerin 15 tanesi özel gece gerçekleştiriyorlar” diye konuştu.

BOZDAĞ’DAN CHP’YE ELEŞTİRİ

BOZDAĞ’DAN CHP’YE ELEŞTİRİ

BOZDAĞ’DAN CHP’YE ELEŞTİRİ

BOZDAĞ’DAN CHP’YE ELEŞTİRİ

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku