Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Boğazlıyan Cezaevi Müdürü Avcı, Afyon Dinar’a Atandı

Yozgat Boğazlıyan Kapalı Cezaevi Müdürlüğü görevini 5 yıldır yürüten Hamza Avcı, Afyon'un Dinar ilçesi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne atandı. Avcı, ilçede yayın yapan gazetelere veda ziyaretlerinde bulundu.

Avcı, ziyarette yaptığı açıklamada, ilçede görevde bulunduğu süre içerisinde kanun, tüzük ve mevzuattan ayrılmamaya, daima devlet ve kurum menfaatlerini gözetmeye gayret ettiğini belirtti.

Avcı, şöyle dedi: "Boğazlıyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 1962 yılında hizmete açıldı, 50 yıllık eski bir ceza infaz kurumudur. Eski olması sebebiyle günümüz şartlarına ve çağdaş infaz anlayışına uygun olarak hizmet vermekte zorlanılmakta ve yetersiz kalmaktadır. Buna rağmen, kurumda göreve başladığım zamandan bugüne kadar, kurumun fiziki yapısının iyileştirilmesi ve ceza infaz kurumumuzda yatmakta olan hükümlü ve tutukluların uygun ortamlarda yaşamaları için personelimiz ile birlikte ekip halinde büyük çaba sarfettik. Kurumun bu iyileştirme çalışmaları esnasında Boğazlıyan ilçesinde bulunan resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile esnafımızın büyük katkıları olmuştur.

Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Şu anda kapalı ceza infaz kurumumuz kendi tipleri arasında her bakımdan örnek bir ceza infaz kurumu haline gelmiştir. Mahkemeler tarafından karar verilerek kapalı ceza infaz kurumuna gönderilen hükümlü ve tutuklular, cezaevi koşullarında insan onuruyla bağdaşacak şekilde yaşamaları ve cezalarını çekmeleri sağlanmakta, cezaevinin ve cezanın getirdiği kısıtlamalar dışında, mahkumların da doğuştan devredilmez ve vazgeçilmez insan haklarına sahip olduğunun bilincinden hareketle, uluslararası standartlarda hareket ediliyor." CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku