Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bayram Alışverişi Esnafın Yüzünü Güldürdü

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Yozgat’ta alışverişe çıkan vatandaşlar esnafında yüzünü güldürdü.

Ramazan Bayramı hareketliliği uzun süredir durgunluk yaşayan esnafı mutlu etti. Yozgat'ta mağazaları tek tek gezen vatandaşlar bütçesine uygun olan bayramlık alışverişini yapıyor. Esnaflar satışlardan memnun olduklarını dile getirirken vatandaşlar da, fiyatların düşük olmasından memnun olduklarını ifade etti.

İsa Gürler isimli vatandaş, bayramda ayakkabı ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bu bayramda fazla bir şey almayacağım, ayakkabı ihtiyacım var onu alıyorum. Geçen yıl ki bayramlarda giysi ihtiyacımı karşıladım. Bu bayram ise iki çift ayakkabı alacağım, fiyatlardan da memnunum." dedi.

Hakan Yıldırım da fiyatların geçen yıla göre bu yıl daha uygun olduğunu söyledi.

İlde mağazacılık üzerine faaliyetini sürdüren esnaflardan Selim Bacanak ise her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramı yoğunluğunun başladığını belirtti. Bacanak, "Ramazan ayının bereketi satışlarımıza da yansıdı. Şuan vatandaşlarımız bayram öncesi özellikle çocukları için alış veriş yapıyorlar. İşlerimiz çok iyi, satışlarımız çok güzel." diye konuştu.

Giyim sektörü üzerine çalışan Mustafa Gürses de bayram öncesi iş yoğunluğundan dolayı gece geç saatlere kadar açık olduklarını söyledi. Gürses, "Yaz dönemi dolayısıyla piyasalarda biraz durgunluk hakimdi. Fakat Ramazan Bayramı öncesi işlerimizde bir hareketlenme oldu. Allah’a şükür şuan en yoğun günlerimizden birini yaşıyoruz, bu yoğunluğumuz bayrama kadar devam eder. Ramazanın rahmeti, bereketi işlerimize de yansıdı." dedi. CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku