Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bağış'ı havaalanında taksiciler karşıladı

Seçim turu kapsamında Fatih'e ticari taksiyle giden Bağış, "Taksicilerin en büyük sorunu korsan, siyasetin en büyük sorunu da korsan ve çakma siyasetçi" dedi.

Seçim çalışmaları için Ankara'dan İstanbul'a gelen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ı, Atatürk Havalimanı VIP Salonu önünde taksiciler karşıladı. Taksiciler, pankart açarak Egemen Bağış'a sevgi gösterisinde bulundu. VIP Salonu önünde alkışlarla karşılanan Bağış, taksici esnafını selamladıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Egemen Bağış, "Sağ olsun taksici esnafımız 9 yıldır bizi hiç yalnız bırakmadılar. Her zaman her vatandaşımızın her derdine koştukları gibi bizim de 9 yıldır siyasette en yakın dostlarımız oldular. En yakın çalışma arkadaşlarımız oldular.

Onların en büyük sorunu korsan taksi. Siyasetin en büyük sorunu da korsan ve çakma siyasiler. Onun için ortak sorunlarımız var. Onlarla birlikte çalışacağız. Maalesef Türkiye'ye yanlış taksimetre kestiren, Türkiye'yi dolaştırmak isteyen, Türkiye'yi dolandırmak isteyen siyasiler var onlara karşı da birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

Daha sonra Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış kendisini karşılamaya gelen taksi konvoyunda yer alan bir araca binerek konvoy eşliğinde seçim bölgesine gitti.

  

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku