Sağlık:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yüzünden kafası büyüklüğünde tümör alındı

Yüzünün sağ tarafında 7,5 kilogram ağırlığında, kafası büyüklüğünde tümör bulunan Iraklı hasta Kerim Kano, Türkiye'de geçirdiği başarılı ameliyatla sağlığına kavuşturuldu.

Bağdat yaşayan 50 yaşındaki Kerim Kano'nun yüzünde, 5-6 yıl önce sivilce olarak çıkan ve giderek büyüyen, farklı ülkelerde defalarca ameliyat edilmesine rağmen büyümeye devam eden ve en son 25 santimetre büyüklüğüne ulaşan tümör, İstanbul'da plastik cerrahi, beyin sinir cerrahi ve kulak burun boğaz doktorlarının gerçekleştirdiği ameliyatla tamamen alındı.
Iraklı hasta Kerim Kano'ya yapılan ameliyat hakkında bilgi veren Plastik Cerrahi Bölümü'nden Prof. Dr. Necmettin Kutlu, ''Bize geldiğinde kafasının yanında, aynı büyüklükte bir tümörle karşı karşıyaydık. Bütün yüzünü kapsayan ve kafatasına, beyne doğru uzanan bir tümörü vardı. Hasta başını hiç kaldıramıyordu. Kafasının ağırlığından ayakta duramaz ve yatamaz durumdaydı'' dedi.
Necmettin Kutlu, hastanın şu anda son derece sağlıklı olduğunu, burnundan nefes alabildiğini, ağzından beslenebildiğini ifade ederek, yüz görünümünün de ameliyattan önceki halinden çok çok daha iyi durumda bulunduğun söyledi.

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bu ürünün satışı durduruldu
Sağlık Bakanlığı tansiyon hastalarının rağbet gösterdiği ürünün satışını durdurdu.

Haberi Oku