Sağlık:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Saç dökülmesine mucizevi buluş!

ADVERTORİAL

Dünya da ilk kez HAİRMAN adlı ürün ile satışa sunulan bitkisel kök hücre, yeşil elma çekirdeğinin özünden elde edilerek, saç kök hücrelerinin çoğalmasını sağlıyor. Kök hücre teknolojisi ile artık organ nakline bile gerek kalmayacağı bilim çevreleri tarafından çoktan kabul görmüş durumda.

                                                    

 

Ürünün Almanya’da yapılan lansmanında 28 günde yeni saçlar oluşturmaya başladığını kanıtlarıyla açıklayan SIB enstitüsü yetkilileri ayakta alkışlandı. 2008 yılında Avrupa’dan aldığı “Yılın Aktif Maddesi” ödülü ile başarısını daha önce de göstermiş olan yetkililer, artık alanında uzmanlaştıklarını kanıtlamış oldular.

Kısa süre sonra farklı ürünler ile de büyüme sözü veren Dr. Daniel Schmid, HAİRMAN 'i  Türkiye piyasasına sokmaktan memnun olduklarını söyledi.

HAİRMAN ürünü, şampuan ve losyon olarak set halinde satışları yapılıyor. Şampuanın da da kullanılan aktif maddeler ile saç dökülme problemi 2-3 kez kullanım ile durdurulurken, düzenli kullanılan sprey losyon sayesinde de 28 gün içinde yeni saç hücrelerinin oluşumu ve saç çıktığı gözlenebiliyor.

Tamamen doğal bir ürün olan HAİRMAN şampuanı özellikle ailenin tüm fertlerinde kullanımı tavsiye edilirken, saç dökülme problemi yaşanan bölgede kısa sürede tedavi etkisini gösteriyor.

En önemli özelliklerinden biri ise oluşan yeni saçlar kesinlikle kalıcı olup, ürün kullanılmadığı takdirde bile varlıklarını devam ettiriyorlar, ancak uzmanlar saç dökülme durumu olan insanların bu ürünü kullanmaya devam etmelerini tavsiye ediyor.

Ayrıntılı bilgi ve sipariş için:

 

                      

 

(bu bir reklamdır) 

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bu ürünün satışı durduruldu
Sağlık Bakanlığı tansiyon hastalarının rağbet gösterdiği ürünün satışını durdurdu.

Haberi Oku