Sağlık:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kıl dönmesine ameliyatsız çözüm

ADVERTORIAL

Yapılan klinik çalışmalarla etkisini kanıtlayan Pilonol L25 ve Yardımcı Ürünleri ameliyata gerek kalmadan kıl dönmesi sorununa etkili bir çözüm sunuyor. Pilonol L25 ve Yardımcı Ürünleri Sağlık Bakanlığı tarafından kıl dönmesi konusunda onaylanan tek ürün olma özelliğini de taşıyor.

Konu ile ilgili ilk bilimsel makale Özel Konak Hastanesi  doktorları, Dermatoloji Uzmanı Dr. Berna AKSOY ve Op.Dr. H. Mete AKSOY tarafından hazırlanarak Fransız Tıp Dergisi European Journal of Dermatology dergisinde Temmuz - Ağustos 2010 sayısında yayınlanmıştı.

(http://www.john-libbey-eurotext.fr/en/revues/medecine/ejd/e-docs/00/04/59/BD/resume.phtml

Konak Hastanesi Medikal Direktörü Ömer OZOZAN'ın da konuya ilişkin açıklamaları;

uzmantv.com

KOZLAB tarafından üretilen Pilonol şimdiden Amerika’dan İngiltere’ye Sudan’dan Japonya’ya kadar birçok ülkeden talep edilir hale geldi. KOZLAB’dan Uzman Biyolog Canan Yılmaz’a Pilonol L25 ve Yardımcı Ürünlerinin merak edilen yönlerini soruyoruz,

  Pilonol’ü ve etki mekanizmasını tam olarak anlatabilir misiniz?

-  Pilonol 12 yıllık bir çalışmanın ortaya koyduğu losyon formunda bir üründür. Polifenol Yöntemi olarak adlandırılan bu yöntemin etkisi,

Sorunlu bölgede yer alan mikroorganizmaları ortadan kaldıran polifenoller, kuyruk sokumunda görülen kıl dönmesi hastalığında meydana gelmiş boşlukları kaplar ve doldurur. Bu sayede oksijenin sorunlu bölgede üremiş mikroorganizmalara ulaşmasını aynı zamanda antioksidan aktiviteleri sayesinde mikroorganizmaların kan ve komşu dokulardaki oksijeni kullanmalarını da engellerler Polifenoller antiinflamatuar etkinlikleri ile iltihabın iyileşme süresinin daha iyi bir şekilde devam etmesine sebep olurlar. Kollajenin sentezi hastalıklı bölgede var olan iltihaplı yapının iyileşmesine ve sonuç olarak da kıl dönmesi hastalığının daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde iyileşmesini sağlarlar. 

 

-         Pilonol L25 ve Yardımcı Ürünleri deri yüzeyine sürülen ürünlerse derinin altına nasıl etki yapıyor?

-         Pilonol deri altına "difüzyon" ile geçmektedir. Diğer bir tabirle deri tarafından emilmektedir. Ayrıca, fistüllerin içine geçerek en derin noktalara ulaşıp enfeksiyonu yok etmektedir.

 

-         Yöntem ne kadar zamanda etkili oluyor?

-         Yöntemin "etki süresi" problemin boyutu ile alakalıdır. Bunu üç şekilde kategorize edebiliriz;0 - 2 yıllık dönemde ameliyat olmadan problemi yaşamış olanlarda Pilonolün etki süresi ortalama bir aydır. Ameliyatsız fakat 2 yıldan fazla "kıl dönmesi" problemi yaşayanlarda Pilonol’ün etki süresi ortalama iki aydır. İyileşme döneminin uzaması, problemin derinlik kazanmasındandır.  Ameliyat olmuş, fakat iyileşememiş veya nüksetmiş "kıl dönmesi" problemi yaşayanlarda Pilonol’ün etki süresi iki ila üç ay sürmektedir.

 

-         Tedavi bittikten sonra sorun belli bir süre sonra tekrar ediyor mu?

-         Polifenol yönteminin en önemli özelliği nükse izin vermemesidir.  Polifenollerin sahip olduğu kollajen sentezini uyarabilme yetenekleri sayesinde pilonidal sinüs deliğinin kapanmasıyla son bulan tedaviden sonra hastalığın aynı yerden tekrar oluşması mümkün değil.

 

 -        Peki, Pilonol’ün her gün farklı bir iddia ile ortaya çıkan, malum, ürünlerden farkı var mı?

-         Herhalde en büyük farkı Sağlık Bakanlığından onaylanması ve klinik çalışmalarla etkisinin kanıtlanması ve tabi ki 1 hafta içerisinde keşfedilememesi(gülüyor).

 

- Ürün ile ilgili detaylı bilgiye nasıl sahip olabiliriz ve  nereden temin edebiliriz?

- Ürün Hedef, Selçuk, İstanbul Ecza koop ve Bursa Ecza koop depolarında bulunmaktadır. Kıl dönmesi sorunu yaşayanlar, Kozlab’ın yeni kampanyası ve Pilonol L25 &Pilonol Jel&Pilonol Krem Ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için 0262 335 6 335 nolu telefonu arayabilirler. Ayrıca uzman kadromuz ürünü temin eden hastalarımızla iletişim içerisinde olacak ve tedavi süresi boyunca ürün yetmediği takdirde takviyeleri ücretsiz vereceğiz. Burada tek beklentimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti ile birlikte ürünümüzü kullanarak kıl dönmesi sorunundan kurtulan müşterilerimizin bizleri referansları ile desteklemesidir.

pilonol.net

 

Kaynak : haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bu ürünün satışı durduruldu
Sağlık Bakanlığı tansiyon hastalarının rağbet gösterdiği ürünün satışını durdurdu.

Haberi Oku