Sağlık:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bebek Nobel'imiz olacak

25 Eylül 2010'da 23 yaşında hayata veda eden Fatih Demirel'den alınan iki kolu, iş kazası sonucu iki kolu dirsekten kopan Cihan Topal'a naklederek dünyada büyük yankı uyandıran, 8 Ağustos 2011'de ise kadavradan alınan rahimi 21 yaşındaki Derya Sert'e naklederek dünyanın ilk rahim nakline imza atan Prof. Dr. Ömer Özkan, gerçekleştirdiği yüz nakli ile Türkiye'ye sağlık alanında büyük prestij sağladı.

Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, aynı anabilim dalının başkan yardımcılığını yapan eşi Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan ve AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile birlikte AA'nın sorularını yanıtladı.

Prof. Dr. Özkan, ameliyatlarla ilgili 'Bunların içinde en önemli, en fantastik olanı rahim nakli. Çünkü bunun bir süreci var, çocuğun ele alınması var. O sonuçlandığında çok fantastik olacak. Yüz nakli prestij ameliyat'' diye konuştu.

BEBEK NOBEL'İMİZ OLACAK
İsrafil Kurtcephe de rahim naklinde beklenen bebeğin doğması durumunda Türkiye'nin sağlık alanında ilk Nobel ödülüne kavuşabileceğini söyledi.
Özkan, ''Eğer rahim naklinde başarıya ulaşırsa bizim Nobel'imiz o çocuk olacak'' dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bu ürünün satışı durduruldu
Sağlık Bakanlığı tansiyon hastalarının rağbet gösterdiği ürünün satışını durdurdu.

Haberi Oku