Sağlık:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kadın doktora acil serviste dayak!

Adana'da daha önce 112 Acil Sağlık Başhekimliği yapan Devlet Hastanesi Acil Servis doktorlarından 37 yaşındaki Fulya Kaya, trafik kazasından getirilen bir yaralı ile 4 yakını tarafından yumruk ve tekme darbeleriyle dövüldü. Yüzündeki kemikler kırılan ve gözü şişen Dr. Kaya yoğun bakıma alındı. 5 saldırgan ise yakalandı.

DOKTORA "SEN BANA KARIŞAMAZSIN" YUMRUĞU
Trafik kazası sonucu yaralanan Zafer Eren, 3 kardeşi ve eniştesi tarafından Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastane görevlileri tarafından Acil Servise alınan hafif yaralı Eren, sedyede serum takılıp tedavisi yapılırken henüz belirlenemeyen bir nedenden küfür edip bağırmaya başladı. Acil Serviste görevli Dr. Fulya Kaya, yaralı Eren'i, "Bağırma, hastaları rahatsız ediyorsun" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Doktorun bu sözlerine sinirlenen Eren, yattığı sedyeden kalktı. "Sen bana karışamazsın" diyerek Dr. Kaya'yı yumruklamaya başladı. Hastane görevlileri kadın doktorun dövüldüğünü görünce olaya müdahale etmek istedi. Çıkan kavgada yaralı Zafer Eren, kardeşleri Ramazan ve yaşı küçük A.E., evli kardeşi Fatma Gültekin ve eniştesi Özer Gültekin, Dr. Kaya'yı yumruklayıp, tekmeleyerek dövdü.

DOKTOR YOĞUN BAKIMDA
Hastane polisinin yardım istemesi üzerine hastaneye takviye ekip gönderildi. Polisler, Dr. Kaya'yı dövenleri yakalayıp gözaltına aldı. Saldırıda sol gözü şişen, yüzünde kırıklar oluşan Dr. Kaya, yapılan muayene sonunda durumunun ağır olması üzerine yoğun bakım ünitesine gönderildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bu ürünün satışı durduruldu
Sağlık Bakanlığı tansiyon hastalarının rağbet gösterdiği ürünün satışını durdurdu.

Haberi Oku