Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yaz sezonu müzisyen arayanlara ...
Van'da yaşanan deprem sonrası genel olarak çoğumuzun tanıdığı Fatih Eren'de ailesi ile o felaketi yaşayanlardan. Kendisi Koma Omaro muzisyenlerinden ve yaz sezonu Tavşançalı ve çevresinde muzikleri ile mutlu gününüzde sizinle oldu.

Tavşançalı ve çevre halkıda onun gibi mağdur olanları kötü günlerinde Tavşançalı Evindir Van Grubuna katılıp yardımları ve paylaşımları ile yalnız bırakmadı.

Yaz sezonu düğün ve benzeri organizasyonu olupta hala müzisyen bulamayanınız varsa size fırsat. Hem iş ihtiyaci olan bir gence yardım hem eğlence , ikiside bir arada olabilir.

Koma Omaro grubu Fatih Eren bir Van'lı arkadaşı , Tavşançalı'lı Cihan Bardakçı ve Diyarbakır'lı Muharrem Yalçın'dan oluşuyor.


Buarada kendisinden aldığımız bilgiler , gelen yardımlarda hem belediye hem kriz masası hem kızılay görevlileri olsun , kendilerine yakın bulduklarına öncelik tanıdigi kendileri gibi birçok ailenın geri planda kaldığını söyledi. Kendilerinin şuanda prefabrik evlerde kaldıgını belirtti. Günlük ihtiyaçlarını akraba ve dostlardan borç alıp karşıladıklarını belirten Eren çocukların okula gittiklerini ama bu koşullarda eğitimin pek verimli olmayacağını bizlere iletti.

Kendisi ile daha önce yaptığımız haber ve Tavşançalı ve çevresine mesajları okumayabilirsiniz ;

Van'dan Tavsancali'ya Yürek Burkan Mesaj ..
Resmen Donuyoruz

Buarada Tavsancalı ve Icanadolu Kürtlerini yardıma teşvik için kurulan Tavşançali Evindir Van Grubu ikibin üyeye doğru giderken Konya ve Kulu'ya yerleştirilen birçok depremzede aileye sizlerin katkıları ile yardım bulundular , bulunuyorlar.

Siz hala grubu keşfedemeyenlerdenmisiniz ...
Gruba Katılmak ıcın TIKLA



Tavsancali.Net Haber Ajansi Özel Haber
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku