Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Van'dan Tavsancali'ya Yürek Burkan Mesaj ..

Fatih Eren Yaz sezonunda Tavşançalı ve çevresinde düğünlere katılıyor. Pazar günü Van'da meydana gelen
doğal afette kendisi Erciş'e 20km uzaklıkta bir köyde düğünde konser veriyordu. Deprem meydana geldiğinde
kendisi hemen evine gitti. Fatih''in kaldığı binada eşi ve çocuğu olaydan iki saat sonra göcük altından
kurtarıldı.

İşte Fatıh kardeşimizin tavsancali.net'e verdigi demeç ;

 ¨Allaha bınlerce şükür olsun kı Allah onları bana bağışladı su an durum cok kötü  soguk hava, ihtiyacı olanların çadırı yok , olmayanların ise ikişer üçer çadırı var kendimiz su an bir branda parçası altinda yaşamaya çalışıyoruz oturduğumuz binadan sadece eşım ve çocuğum kurtuldu geriye kalan 7 kisi ise maalesef gocuk altından ölü çıkarıldılar ölenlerin 2 dayımın çocukları geriye kalan 5 kisi ise komşularım idi, sizlerden istediğim tek sey kışlık elbise ne olursunuz çocuğuma ve eşime kışlık elbise kendim için sorun değil sadece eşım ve çocuğum cok cok zor durumdalar ..¨

Van'a yardimlar tir ile geliyor ama Fatih'in gercekten yasamayan bilemez niteligindeki cevabi Van'daki ihtiyac sahiplerinin durumunu anlatiyor.

¨Tirlar geliyor ama benim durumumda olan insanlar hic bisey alamıyor cunki ben eşimi ve çocuğumu yanlız bırakamıyorum onların üstündeki o pisikoloji cok berbat yanlarindan ayrıldıgım zaman ağliyorlar onun için bende hep onların yanında kalıyorum¨

Evet duyarlı Tavsancalı ve cevre halkı bu kardesımız bizi en güzel günlerimizde mutlu etti simdi sıra bizde yardımlarımız esirgemeyelim. Kendisine ailesine ve Van halkına tekrardan geçmiş olsun , ölenlere rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Insallah Tavsancalı ve Cevresınden yollanan dıger yardımlar en kısa zamanda ıhtıyac sahiplerine ulaşır.

Kendisine bu numaradan ulasabilirsiniz 0535 294 18 71
 
** Ozel Haber Tavsancali.net***



Tavsancali.Net Haber Ajansi Özel Haber
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Bedia Sarihan 13 yıl önce

Her yaz köyumuze gelip, dugunlerde muziklerini zevkle dinledigimiz bu kardesimize elinizi uzatin ej Tavsancali halkim. Benim evim yok ama, su an yuzlerce ev bombos duruyor Tavsancalida. Yurekli biri kapisini acsin bu kardesimize, bu kar kis mevsiminde, misafir etsin bos duran evine,sevkat elini uzatsin. Insanligin ölmedigini gösterme zamani simdi.

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku