Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
¨Tavşançalıda Trafik Kurallari Geçersizdir¨
Tavşançali.Net Özel Haber

Kimisi hava olsun , kimisi habersizce kimisi bilinçsizce 18 yaş altındaki çocuklarına araçların anahtarlarını verip , çoğu zamanda birçok canı çocuklara teslim ederler. Bu sorun çevre köylerdede mevcut.
Tabi kasaba içinde son sürat hız yapanlar , dönemeçleri formula 1 yarışındaymış gibi dönenler ve daha nice trafik ihlalleri ... Kimi gençlerimizi trafik kazalarında kaybettik , kimileri yaralı olarak kurtuldu , ama artık her vatandaşın üstüne düşeni yapması dileği ile tüm yetkilileri daha vahim sonuçlar doğmadan göreve davet ediyoruz.

Bu haberimize ilham veren , bu yıl izne giden Norveçte ikamet eden Özgür Baran konu hakkındakı yorumu şu şekilde ;
¨Tavsancalıda araba surmek resmen ıntıhar etmektır..yolun ortasında bır anda durup arkasındakı arabalara aldırış etmeden akrabalarına selam verenler,sag sınyalını yakıp sola dönenler,15 veya 16 yaslarında cocukların hıcbır kural bılmeden araba surenler...gercekten tavsancalıdakı trafık cok vahım..ve avrupacıların gelmesıyle beraber artan köyumuzun trafıgı bırde ustune tum köyumuzun kafasına göre kural dısı araba surmelerı tavsancalıdakı trafıgını felc etmıstır.. umarım yetkılıler bır an önce bu soruna el atıp cözum bulmalarıdır yoksa guzel köyumun bu trafıgı gelecekte cok kötu kazalara gebedır¨

Tavsancali.Net Haber Ajansi Özel Haber
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Muhammet Bulduk 12 yıl önce

Øzellikle øzgur kardesime bøyle bir konuya yer verdigi icin tesekkur ederim..Bøyle ønemli bir meselenin hal edilmesini yetkililerden beklemeden ønce kendimizin bu soruna bir cøzum getirmesini bulmaliyiz..bence olabilecek vahim bir vakanin ønune gecip,her vatandas gibi kendi elini bu tasin altina koyup,bu ciddi meseleye kendi ailesinden baslamasi gerekir.trafik kurallarina riayet edelim ve trafik canavari olmayalim.saygilar..

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku