Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Tavşançalı Esnafından Çağrı

Tavsancali.Net Özel Haberi


Her izin sezonu Tavşançalı her yönü ile daha kalabalık daha canlı daha aktif.
 
Yaz sezonunu aylardır iple çeken çoğu esnaf , gurbetçilerin Tavşançalı'daki esnafları yeterince sahiplenmediği alışverişlerini çevre il ve ilçelerinden yapmasından olan rahatsızlıklarını tavsancali.net aracılığı ile duygu , düşünce ve beklentilerini paylaştılar. Bu haberi hazirlarken bilinen ve heryerde çoğumuzun dile getirdiği bu sorunlar maalesef internet üzeri açıkça dile getirilemiyor.

İsmini yazıda belirtilmesinin sakıncası olmadığını dile getiren esnaf kardeşimizin , genel olarak biraz bu konuya soğuk bakıldığından bizler ismini yayınlamıyoruz ama kendisi isterse yorumlarda kendisini açıklar zaten görüşlerinin çoğunu sosyal ortamlarda kendisi paylaştı.
 
İste esnaf kardeşimizin konu hakkındaki görüşleri ;

" Bildiginiz gibi avrupa ekonomisinin inisli cikisli hareketleri bizim Tavsancalı'yıda etki altina almistir biz esnaflar olarak gurbetci dostlarimizin yaz sezonu dört gözle beklemekteyiz ..
 
Hepimiz bir bütünüz hepimiz akraba ve kardeşiz , emeğimizle çalışıp Tavşançalı esnafına ve halkına maddi ve manevi yönden destekçiyiz , bizler üç ay değil oniki ay hizmetinizdeyiz.
 
Elele verip neden ekonomimize iki ay göz kırpanlara gidelim , onlar Tavşançalı esnafına değil gelen şehirlerin esnafını zengin ediyorlar ama bizler bütünü ile Tavşançalı'nın esnafıyız ve sizler sayesinde esnaflarımız büyüyecek Tavşançalı ekonomisi canlanacak , herkesi Tuana Güzellik Salonuna bekliyoruz. ...
 
Ama bu düşüncelerim gercektir dısardan gelen bir kac esnafin halkimiz sömürerek baska yerlerin esnaflarinı kaldırıyor.
 
Ben gurbetçilere soruyorum ; Dışardan gelen esnafların Tavşançalı ekonomisine bir katkıları varmı ?
 
Lütfen bu habere duyarlı olalım herkes iyi kötü , doğru yalnış yorumlarda bulunsun. Hepinizi saygi ile selamlıyorum." 
 
Haberın DEVAMI AŞAĞIDA
 
Bugun ıtıbarı ile yaptığımız anketin sonucu , ankete halen katılabılırsınız ;

....

Düşüncelerine başvurduğumuz ve isimlerinin belirtilmesini istemeyen bazı esnaf arkadaşların fikirleri yukardaki kardeşimiz ile aynı birkaç esnaf arkadaşımızda konu hakkında yorum yapmamayı seçti.
 
Herkesin bildiği , yaşadığı bir sorun ama nedense yüksek sesle bunu belirten hemen hemen yok gibi. Bir çözüm istiyorsak sorunu paylaşıp düzeyli bir şekilde sonuca ulaşmak lazım. Aksi halde kendi içimizde kendi kendimizi yıpratıp dururuz.
 
Burada ekonomiyi canlandırma adına Tavşançalı Belediyesinin atacağı / attığı adımlar , izleyeceği yol haritasıda çok önemli.
 
Tavsançali.net'e esnaf kardeşlerimzin genel görüşler böyle , şimdi söz siz halkımızda , kimseyi rencide etmeden , hepimizin akraba , arkadas , dost olduğumuzu unutmadan , bu konu hakkındakı yorumlarınızı "Bu habere Yorum Gönder" tıklayarak yada Facebook hesabınızla düşüncelerinizi beklentilerinizi ve isteklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Alan ve Satan , her iki tarafında memnun olması umidi ile ...
 
Herşey Tavşançalı ve ekonomisi için.



Tavsancali.Net Haber Ajansi Özel Haber
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku